Polovna Ford Fiesta, 2005. godište iz Rušnja u solidnom stanju

Plava Ford Fiesta na parkingu

Ford Fiesta je model automobila u hečbek obliku karoserije koji se proizvodio od 1976. pa sve do 2019. godine. U 2008. godini, čak 8. generacija ovog vozila je počela da se proizvodi i prodaje širom sveta. 

Od izlaska ovog modela na tržište pa sve do danas, Ford je prodao preko 16 miliona Fiesti, a ova cifra je čini jednim od najprodavanijih Ford vozila, odmah nakon modela Escort i Serije F. 

Zbog svoje niske potrošnje goriva i kvalitetne izrade, Ford Fiesta je jedan od najomiljenijih automobila srednje klase kod balkanskih vozača. 

Našu agenciju za otkup automobila je kontaktirao vlasnik polovnog Ford Fiesta automobila iz Rušnja, sa upitom da li smo zainteresovani da ostvarimo saradnju, odnosno da to vozilo od njega i otkupimo

Mi smo, vrlo rado, odazali na poziv, a više detalja o otkupu ovog vozila sazanjte u nastavku teksta. 

Polovna Ford Fiesta, peta generacija, karakteristike:

  • Godište: 2004 
  • Karoserija: Hečbek
  • Gorivo: Dizel 
  • Snaga motora: 50/68 (kW/KS)
  • Emisiona klasa motora: Euro 3 
  • Menjač: Manuelni, 5 brzina 
  • AirBag za vozača i suvozača 
  • ABS

Fotografija plave ford fieste sa zadnje strane

Detalji i cena otkupa polovne Ford Fieste iz Rušnja 

Upravo zbog popularnosti ovog vozila na ulicama Balkana, može biti veoma teško naći odgovarajućeg kupca za ovo vozilo. Naš klijent je saznao za našu agenciju za otkup automobila od svog poznanika koji je, nedavno, takođe bio naš klijent sa kojim smo ostvarili uspešnu saradnju. 

Nakon kraćeg telefonskog razgovora o generalnom stanju vozila, odlučili smo da zakažemo sastanak, kako bi se i iz prve ruke uverili u stanje vozila o kojem reč. 

Ubrzo smo se našli na dogovorenoj adresi i nakon kraće probe vozila, seli smo da se dogovorimo sa našim klijentom oko fer i korektne cene otkupa, koja bi odgovarala i njemu i nama.

Jedno od načela naše agencije za otkup automobila je da se trudimo da uvek ponudimo maksimalno korektnu sumu novca našim klijentima, koja je u skladu sa generalnim stanjem vozila o kojem je reč. 

U ovom slučaju, našem klijentu iz Rušnja smo isplatili 1400 evra u kešu, na licu mesta, i preuzeli smo čitav posao sa dokumentacijom. Napustili smo Rušanj srećni jer je jedna polovna Ford Fiesta druge generacije pripala nama.

Fer i pošten otkup Ford automobila

Ukoliko i vi u svom posedu imate neko polovno Ford vozilo koje želite da prodate, kontaktirajte nas i mi u roku od 48 sati izlazimo na teren. Bez obzira na godište, vozno stanje ili pređenu kilometražu, na licu mesta ćemo utvrditi realnu cenu za fer i pošten otkup.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem