Polovan Fiat Stilo 2003. godište iz Šapca

Prednji bočni prikaz sivog automobila Fiat Stilo na parkingu

Stilo je model italijanskog proizvođača automobila Fiat koji se proizvodio od 2001. do 2007. godine i bio je dostupan u dve vrste karoserije, hečbek i karavan sa troje i petoro vrata. Fiat Stilo je predstavljen svetu na međunarodnom sajmu automobila u Bolonji u novembru 2001 kao naslednik Fiat Bravo modela. 

Ovaj model nije prošao dobro kod kritičara kada je izašao, koji su komentarisali da izgled Fiat Stila izgleda “previše nemački” kao i da je veoma težak automobil. Međutim, Fiat Stilo, iako nije uživao veliku popularnost kada je izašao, postao je veoma popularan u preprodaji. 

Našu agenciju za otkup automobila je kontaktirao vlasnik polovnog FIat Stila iz Šapca sa uptiom da li smo zainteresovani za saradnju. Nakon kraćeg razgovora o generalnom stanju automobila, naša ekipa se uputila ka Šapcu kako bi se iz prve ruke uverili u njegovo stanje.

Zato, nastavite sa čitanjem ovog teksta kako biste saznali cenu i detalje otkupa polovnog Fiata Stilo, 2003. godište iz Šapca. 

Fiat Stilo 2003. godište karakteristike

 • Kilometraža: 262.000 km 
 • Gorivo: Dizel 
 • Zapremina motora: 1900 cm3
 • Snaga motora:  58/79 (kW/KS)
 • 4/5 vrata
 • Menjač: Manuelni 5 brzina 
 • ABS
 • TCS
 • ASR
 • AirBag
 • Alu felne

Cena i detalji otkupa polovnog Fiat Stila iz Šapca

Posle 50-ak minuta vožnje, naša ekipa se našla na prethodno dogovorenoj adresi u Šapcu kako bi testirali i uverili se u stanje automobila našeg klijenta. 

Desni bočni prikaz sivog automobila Fiat Stilo na parkingu

Pre nego što nastavimo sa tekstom, smatramo da je važno da naglasimo da se naša agencija za otkup automobila bavi otkupom automobila u svim stanjima, međutim, veoma je važno da nam kažete da li je vozilo u voznom stanju kako bismo znali da li je potrebno da dođemo na adresu u pratnji šlep službe ili ne.

Nakon kratke test vožnje, tokom koje smo se uverili u tvrdnje našeg klijenta da je njegov polovan Fiat Stilo još uvek u odličnom stanju, kako estetski, tako i mehanički, seli smo da se dogovorimo sa našim klijentom oko fer i poštene cene otkupa koja će odgovarati i nama i njemu. 

Dogovorili smo se da je realna cena otkupa polovnog Fiat Stila, 2003. godište koji je prešao ovoliki broj kilometara, 750 evra. Isplatili smo novac našem klijentu u kešu na licu mesta i krenuli nazad za Beograd bogatiji za jedno vrhunsko vozilo. 

Fer i pošten otkup svih polovnih automobila

Kada želite da prodate svoj automobil po najboljoj mogućoj ceni, u kakvom god stanju da se ono nalazi, slobodno se obratite nama i mi ćemo sa zadovoljstvom otkupiti vaš automobil. Nisu nam važni ni brend, ni model ni stanje vozila – samo vaša želja za brzom i sigurnom prodajom polovnjaka.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem