Polovan Fiat Punto, 2001. godište iz Kaluđerice u solidnom stanju 

Crni Fiat Punto na parkingu na ulici

Fijat Punto je legendarni automobil namenjen za gradsku vožnju koji se proizvodio od 1993. do 2018. godine. 

Punto je naslednik čuvenog modela Uno, a u prodaji se pojavio 1994. godine a naredne godine je osvojio i tutulu Evropskog automobila godine. Druga generacije je puštena u prodaju 1999. godine a dobila je nov dizajn 2003. godine. Samo dve godine nakon toga, izlazi treća generacija ovog modela pod nazivom Grande Punto.  

Ono što ovaj automobl posebno čini dragim našim vozačima je što osim činjenice da za malo novca dobijate kvalitetan i pouzdan auto, druga generacija ovog modela se proizvodila u Zastavi u Kragujevcu pod nazivom Zastava 10. 

Našu agenciju za otkup polovnih vozila je kontaktirao vlasnik jednog polovnog Fiat Punta druge generacije iz okoline Beograda, tačnije Kaluđerice, jer je imao problema da proda svoje polovno vozilo, upravo zbog toga što je ono veoma čest prizor kod na srpskim ulicama.

Mi smo se vrlo rado odazvali na poziv i posle kraćeg razgovora ugovorili sastanak sa našim klijentom iz Kaluđerice, a detalje otkupa kao i ugovorenu cenu možete saznati u nastavku ovog tektsa. 

Polovni Fiat Punto druge generacije, karakteristike: 

 • Godina proizvodnje: 2001
 • Karoserija: Hečbek
 • Gorivo: Dizel 
 • Snaga motora: 59/80 (kW/KS)
 • Kilometraža 270.852 km 
 • Emisiona klasa motora: Euro 3 
 • Menjač: Manuelni, 5 brzina
 • Bez oštećenja
 • ABS
 • Servo volan 
 • AirBag za vozača i suvozača

Detalji i cena otkupa polovnog Fiat Punto automobila

Kao što smo već pomenuli, Fiat Punto je vozilo koje često sreće na ulicama gradova širom Srbije, pa je iz tog razloga teško naći odgovarajućeg kupca za ovaj klasik od automobila.

Naš klijent je preko interneta saznao da se naša agencija bavi otkupom polovnih vozila bilo da su ona u voznom stanju ili ne, a nakon kratkog telefonskog razgovora o generalnom stanju automobila, njegovim prednostima i manama, odlučili smo da posetimo našeg klijenta kako bi se i sami uverili u kvalitet vozila i dogovorili fer i korektnu cenu otkupa sa našim klijentom. 

Kada smo stigli u Kaluđericu, prijatno nas je dočekao naš klijent sa svojim polovnim Puntom, a nakon kraće probe vozila, brzo smo se dogovorili i oko otkupa. Na licu mesta smo isplatili 700 evra u kešu, našem klijentu na ruke i postali smo vlasnici ovog vozila za koje slobodno možemo reći da je svojevrstan pečat naših ulica. 

Fer i pošten otkup svih polovnih automobila

Kada želite da prodate svoj automobil po najboljoj mogućoj ceni, u ma kakvom stanju da se nalazi vozilo, a pritom uz najkraći mogući rok, slobodno se obratite nama i mi ćemo sa zadovoljstvom otkupiti vaš automobil. Nisu nam važni ni brend, ni model ni stanje vozila – samo vaša želja za brzom i sigurnom prodajom polovnjaka.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem