Polovan Daihatsu Charade treće generacije iz Pinosave

Prednji devni prikaz belog automobila Daihatsu Charade

Charade je supermini model automobila kojeg proizvodi japanski proizvođač automobila, Daihatsu. Proizvodnja ovog automobila je počela davne 1977. godine i trajala je sve do 2000. 

Ovaj automboil je veoma popularn u Aziji budući da je veoma kvalitetno odrađen, a da njegova nabavna cena je prilično niska. Međutim, ovaj automobil nije toliko popularan kod nas i u regionu.

Našu agenciju za otkup automobila je kontaktirao vlasnik polovnog Daihatsu Charade iz Pinosave u podnožju Avale jer preko interneta saznao za usluge koje naša agencija za otkup automobila pruža. Nakon kraćeg razgovora o generalnom stanju automobila, odlučili smo da pošaljemo našu ekipu u Pinosavu kako bi se iz prve ruke uverili o stanju u kojem se automobil nalazi. 

Naša agencija za otkup automobila se bavi otkupom svih vozila, nezavisno od toga da li se ona nalaze u voznom stanju ili ne. Međutim, ukoliko se vozilo ne nalazi u voznom stanju, važno je da nam to preko telefona naglasite kako bismo mogli da dođemo po njega sa šlep službom. 

U nastavku ovog članka saznaćete detalje i cenu otkupa polovnog Daihatsu Charade treće generacije iz 1998. godine

Daihatsu Charade treće generacije, karakteristike

  • Kilometraža: 134.000 km 
  • Karoserija: Hečbek
  • Kubikaža motora: 1296 cm3
  • Snaga motora: 44/60 (kW/KS)
  • Manuelni menjač 5 brzina 
  • 2/3 vrata
  • AirBag
  • Servo volan 

Prednji prikaz belog automobila Daihatsu Charade

Detalji i cena otkupa polovnog Daihatsu Charade automobila

Nakon 20-ak minuta vožnje, našli smo se u Pinosavi koja se nalazi veoma blizu Beograda, tačnije u podnožju Avale. Ovo prelepo i mirno mesto u prirodi je dom našeg klijenta, na čijoj smo adresi dogovorili sastanak. 

Naš klijent nas je dočekao sa osmehom a iza njegove kuće je stajao parkiran njegov polovan Daihatsu Charade treće generacije

Osim par ulubljenja na limariji, ovaj automobil, iako star, se nalazio u veoma dobrom estetskom stanju, pa smo zato odlučili i da ga provozamo kako bi videli i kako se kreće.

Pored toga što je ovaj automobil bio dobro očuvan, nakon kraće probne vožnje, uverili smo se i u njegovo odlično vozno stanje, te smo odlučili da se dogovorimo sa našim klijentom oko fer i poštene cene otkupa na kojoj uvek insistiramo. 

Brzo smo se usaglasili da je realna otkupna cena ovog vozila 800 evra, te smo tu cifru isplatili našem klijentu u kešu, na licu mesta. 

Fer i pošten otkup svih polovnih automobila

Prodajte svoj automobil po najboljoj mogućoj ceni, u kakvom god stanju da se nalazi vozilo,, slobodno se obratite nama jer mi ćemo sa zadovoljstvom otkupiti vaš automobil. Nisu nam važni ni brend, ni model ni stanje vozila – samo vaša želja za brzom i sigurnom prodajom polovnjaka.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem