Peugeot 206, 2003. godište, Beograd

bočni prikaz plavog automobila Peugeot 206

Peugeot 206 je poprilično poularan gradski automobil koji se proizvodio od 1998. do 2009. godine i od 2009. do 2013. godine kao 206 plus. Kako bi ostali konkurenti na tržištu supermini automobila, glavni ljudi iz ove francuske fabrike vozila, odlučuju se da lansiraju Peugeot 206 u cilju takmičenja sa modelima Ford Fiesta i Valkswagen Polo.

Pomenuti model je 2008. godine dobio titulu najprodavanijeg automobila marke Peugeot, a procenjuje se da je proizveden u više od 8,3 miliona primeraka. Dolazi u varijanta kao hečbek sa troje i petoro vrata, sedan sa četvoro vrata, karavan sa petoro vrata i kupe kabriolet.

Vlasnik automobila Peugeot 206 iz Beograda, je na našem sajtu pronašao sve potrebne informacije vezane za proces otkupa i potrebnu dokumentaciju, ali ga je najviše obradovalo činjenica da vršimo besplatnu procenu vrednosti svih automobila bez obzira na njihovo stanje. 

prikaz haube plavog automobila Peugeot 206

Peugeot 206 karakteristike:

  • 2003. godište
  • 280.000km
  • Hečbek
  • 60/90 (kW/KS)
  • Prednji pogon
  • Troje vrata
  • Manuelna klima
  • Bez plivajućeg zamajca

Kako je tekla procedura otkupa?

Prodavac automobila nas je kontaktirao u ponedeljak ujtru i poželeo da dogovorimo sastanak što ranije, s obzirom da ga je čekao put u inostranstvo. Izašli smo mu u susret i istog trenutka smo krenuli ka beogradskom naselju Kaluđerica.

Izbegli smo jutarnju gužvu i ubrzo stigli na dogovoreno mesto nalaska. Nakon upoznavanja sa prodavcem, seli smo u automobil sa ciljem da ga što pre testiramo, sa čime se on složio. Uličice u pomenutom naselju su nam omogućile da ispitamo realne sposobnosti vozilo koje je prešlo puno kilometara. Nakon dvadesetak minuta vožnje primetili smo da je Peugeot 206 u sasvim pristojnom stanju, te vlasniku ponudili cenu od 1.500 evra, što je on radosno prihvatio. 

Pomenuti model automobila je poprilično popularan među vozačima na našim prostorima, te smo imali prilike da se često susrećemo sa njim.

Da li i vi prodajete svog polovnjaka?

Ukoliko ste i vi jedan od vlasnika starijih modela automobila, možete nas kontaktirati, a mi ćemo za vas uraditi besplatnu procenu vozila i rado otkupiti vaš polovni automobil, bez obzira u kakvom je stanju.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem