Peugeot 206 1,1 2001. godište iz Sremčice

Bočni prikaz automobila Peugeot 206 na parkingu

Pežo 206 se ubraja u neke od najpopularnijih automobila na svetu zbog više razloga. Cena koja je pristupačna većini ljudi u kombinaciji sa kvalitetnom izradom, pouzdanim motorom i modernim dizajnom je doprinela da ovo vozilo postane veoma čest prizor na ulicama širom sveta ali i kod nas. 

Francuski auto-moto gigant Pežo je model 206 pustio na evropsko tržište u aprilu 1998. godine a ono što je specifično za ovaj automobil je to što je celokupan marketing za njega rađen preko interneta, tačnije preko Majkrosoftove internet platforme MSN. 

Našu agenciju za otkup automobila je kontaktirao vlasnik polovnog Pežoa 207 iz Sremčice nakon što je od kolege na poslu saznao da naša agencija za otkup vozila pruža usluge otkupa po veoma povoljnim cenama i da ceo proces otkupa teče veoma profesionalno i bez komplikacija. 

Nakon kraćeg razgovora sa našim klijentom oko generalnog stanja automobila, krenuli smo putem Sremčice kako bi smo se uverili iz prve ruke u kvalitet ovog vozila. Imajte na umu da se naša agencija za otkup vozila bavi otkupom nezavisno od stanja u kojem se vozilo nalazi. Međutim, bitno nam je da znamo da li je vozilo pokretno ili ne kako bismo znali da li treba da dođemo po njega sa šlep službom ili ga možemo odvesti nazad za Beograd. 

U nastavku teksta saznajte detalje otkupa polovnog Pežoa 206, 2001. godište iz Sremčice. 

Peuegeot 206 1,1 karakteristike: 

  • Kilometraža: 205.000 km 
  • Karoserija: Hečbek
  • Zapremina motora: 1124 cm3
  • Snaga motora: 44/60 (kW/KS)
  • 2/3 vrata
  • ABS 
  • Centralno zaključavanje
  • AirBag

Detalji i cene otkupa polovnog Pežoa 206 1,1

Nakon kraće gužve u saobraćaju smo se našli u Sremčici, na kućnoj adresi našeg klijenta. Ispred kuće čekao nas je parkiran, tamno plavi Pežo 206 u veoma dobrom stanju. 

Bočni prikaz automobila Peugeot 206 na parkingu

Nakon kraćeg razgovora sa našim klijentom, seli smo u vozilo kako bismo saznali njegove performanse. Iznenadila nas je veoma velika mobilnost ovog automobila, kao i to što je veoma izbalansiran što kod ovog modela može biti prava retkost. 

Ubrzo nakon probe vozila, seli smo da se dogovorimo sa našim klijentom oko cene otkupa polovnog Pežoa 207 od njega. Glavno načelo naše agencije je to da se uvek trudimo da našim klijentima ponudimo fer i poštenu cenu kojom će oni biti zadovoljni. 

U ovom slučaju naš klijent je pristao na cenu od 1150 evra, a mi smo mu taj novac isplatili na licu mesta u kešu i zaputili se nazad bogatiji za jednog Pežoa 206. 

Fer i pošten otkup svih polovnih automobila

Kada želite da prodate svoj automobil po najboljoj mogućoj ceni, u ma kakvom stanju da se nalazi vozilo, a pritom uz najkraći mogući rok, slobodno se obratite nama i mi ćemo sa zadovoljstvom otkupiti vaš automobil. Nisu nam važni ni brend, ni model ni stanje vozila – samo vaša želja za brzom i sigurnom prodajom polovnjaka.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem