Oštećeni Fiat Punto druge generacije iz Lozovika

Parkiran plavi Fiat Punto

Punto je supermini automobil italijanskog proizvođača Fiat. Od 1993. do 2018. godine proizvedene su tri generacije ovog modela. Treća generacija je brendirana kao Grande Punto i proizvodila se od 2005. do 2009. godine a Punto Evo model od 2009. do 2012. 

U maju 2013. godine, Punto standard model je ponovo pušten u prodaju i od tada je prodano preko 9 miliona primeraka ovog vozila

Prva generacija Fiat Punta je prodana u 3.5 miliona primeraka, druga generacija u 3 miliona dok je treća generacija ovog vozila prodana u 2.6 miliona primeraka. 

Zbog dobrog odnosa cene i kvaliteta kao i svoje pouzdanosti i malo potrošnje, ovaj model je veoma popularan kod na našem tržištu, a od 2005. godine se proizvodi i u Kragujevcu pa je zbog toga još popularniji kod nas.

Našu agenciju za otkup automobila je kontaktirao vlasnik oštećenog Fijata Punto druge generacije iz Lozovika. Auto, iako je funkcionalan, ima nekoliko blagih oštećenja na karoseriji pa je to otežavalo prodaju ovog vozila. 

Budući da se bavimo otkupom polovnih vozila nevezano od njihovog izgleda ili voznog stanja, odazvali smo se na poziv, a detalje otkupa saznajte u nastavku. 

Oštećeni Fiat Punto, 2002. godište iz Lozovika 

  • Model: Fiat Punto, druga generacija
  • Kilometraža: 238.700 km 
  • Snaga motora: 44/60 kW-KS
  • Emisiona klasa motora: Euro 3 
  • Oštećenje: blago ulubljenje na limariji na nekoliko mesto
  • Pogon: prednji 
  • Servo volan
  • ABS 
  • Airbag za vozača

Cena i otkup oštečenog Punta druge generacije 

Fiat Punto je, zbog gore navedenih stavki, definitivno najpopularniji model automobila u Srbiji. Zato je veoma važno dobro otvoriti oči kada se kupuje polovni Fiat Punto jer je česta pojava da vlasnici prikriju mnoge falinke kako bi lakše prodali ovaj automobil.

Na svu sreću, naš klijent iz Lozovika nije takav, pa nam je preko telefona objasnio sve prednsoti i mane vozila koje je nameravao da proda. Kontaktirao je našu agenciju, baš zato što se mučio da nađe odgovarajućeg kupca za svog oštećenog Punta. 

Plavi Fiat Punto bez tablica

Naša ekipa se ubrzo našča na adresi klijenta u Lozoviku kako bi na licu mesta utvrdili stanje vozila i uživo se dogovorili sa vlasnikom o fer otkuponoj ceni. 

Dogovor je postignut da cena bude 500 evra, tu cifru smo isplatili našem klijentu u kešu, na licu mesta, a mi smo napustili Lozovik bogatiji za jednog polovnog Fiat Punta.

Fer i pošten otkup svih polovnih automobila

Kada želite da prodate svoj automobil po najboljoj mogućoj ceni, u kakvom god stanju da se nalazi vozilo, a pritom uz najkraći mogući rok, slobodno se obratite nama i mi ćemo sa zadovoljstvom otkupiti vaš automobil. Nisu nam važni ni brend, ni model ni stanje vozila – samo vaša želja za brzom i sigurnom prodajom polovnjaka.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem