Oštećen Suzuki Maruti 1996. godište iz Pančeva

Zeleni oštećeni Suzuki Maruti

Suzuki Maruti nije model vozila sa kojim se često susrećemo na ovim prostorima. Ovo vozilo predstavlja rezultat saradnje indijskog proizvođača automobila Maruti Udyog Limited iz Nju Dehlija čiji je osnivać upravo indijska vlada i japanskog auto giganta Suzuki korporacije.

Ova saradnja je omogućila proizvodnju mnogih vozila koja su i danas veoma popularna na azijskom kontinentu, međutim neka od njih su se našla i na našem podneblju. 

Našu agenciju za otkup automobila je kontaktirao vlasnik polovnog Suzuki Marutija iz Pančeva sa upitom da li bismo bili znatiželjni da ovo vozilo od njega otkupimo, budući da mu ono samo samo zauzima prostor u dvorištu.

Nakon kraćeg telefonskog razgovora oko generalnog stanja automobila, odlučili smo da izađemo na teren i da se nađemo sa našim klijentom na dogovorenoj adresi kako bi ostvarili saradnju. 

Budući da se bavimo otkupom svih vrsta automobila, nezavisno od stanja u kojem se nalazi, telefonoski razgovor i par informacija, kao na primer, da li je vozilo u voznom stanju su ipak veoma bitne kako bismo znali da li je potrebno da dođemo sa šlep službom ili ne. 

Tako smo se zaputili u Pančevo da se nađemo sa vlasnikom oštećenog Suzuki Marutija, a detalje otkupa saznajte u nastavku. 

Oštećeni Suzuki Maruti 1996. godište iz Pančeva karakteristike: 

  • KIlometraža: 165.000 km 
  • Karoserija: hečbek
  • Snaga motora: 19/26 (kW/KS)
  • Gorivo: Benzin 
  • 4/5 vrata

Cena i otkup Suzuki Maruti vozila iz 1996. godine 

Suzuki Maruti je vozilo niže klase koje je namenjeno da bude funkcionalno i dostupno širokim narodnim masama. Samim tim, cene ovih automobila su veoma niske. 

Kada smo se, u Pančevu, našli sa našim klijentom, imali smo priliku da isprobamo vozilo u pitanju. Naime, Suzuki Maruti iz 1996. godine je i dalje funkcionalan ali ima dosta udubljenja sa leve strane. 

Suzuki Maruti prednji deo

Nakon kraće probne vožnje, seli smo da se dogovorimo sa klijentom oko fer i poštene cene za obe strane. Jedno od načela naše kompanije je da uvek isplaćujemo novac u kešu i na licu mesta po dogovorenoj ceni koja će zadovoljiti i klijenta i nas. 

Ubrzo nakon toga, našem klijentu iz Pančeva smo isplatili 300 evra u kešu a mi smo se vratili kući bogatiji za jedno unikatno vozilo.

Fer i pošten otkup svih polovnih automobila

Kada želite da prodate svoj automobil po najboljoj mogućoj ceni, u kakvom god stanju da se nalazi vozilo, a pritom uz najkraći mogući rok, slobodno se obratite nama i mi ćemo sa zadovoljstvom otkupiti vaš automobil. Nisu nam važni ni brend, ni model ni stanje vozila – samo vaša želja za brzom i sigurnom prodajom polovnjaka.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem