Opel Corsa B 1.4 1999. godište – Beograd

Opel Corsa B 1.4 benzinac 1999 godište iz Beograda otkup

Kako je otkup polovnih automobila naša dugogodišnja delatnost, kroz naše ruke je prošao veliki broj polovnih Opel automobila, a među njima verovatno i najveći broj Corsa modela polovnjaka. Isti slučaj je bio i sa poslednje otkupljenim polovnim automobilom za koji nas je kotaktirala vlasnica simpatične Opel Corse.

Evo kakve su karakteristike Opel Corsa B modela iz 1999. godine koji smo rado otkupili. Okej, činjenica je da kod nas nema negativnih odgovora, ali ovo je ipak još jedan polovni automobil koji definitivno treba pomenuti kao primerak.

Karakteristike Opel Corsa B 1.4 modela iz 1999. godine

 • Polovni automobil Corsa B
 • Benzin 1.4 (Euro 2)
 • 60 KS
 • Hečbek
 • 233.000 km prešao
 • Garažiran
 • Limarija u odličnom stanju kao i celokupan spoljni izgled auta
 • Zelena boja
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Airbag oprema za vozača i suvozača
 • Šiber i aluminijumske felne
 • Servo i podesiva sedišta po visini

Opel Corsa B 1.4 benzinac 1999 godište iz Beograda otkup

Ovako je tekao otkup automobila Opel Corsa B 1.4

Vlasnica Korse koja nas je kontaktirala putem formulara na sajtu je najpre navela nekoliko bitnih stavki a to je da je automobil u potpunosti ispravan i u voznom stanju, te da je registrovan još 4 meseca. Potrebu za ovim je imala iz prostog razloga kako bi se znalo da se ne raspituje za otkup pokvarenih i havarisanih automobila. Automobil ne da je bio u dobrom stanju nego je kao podmazan, izuzevši nešto lošije pneumatike i nesigurnije amortizere. Ipak, kilometraža je iza njega.

Prvo pitanje je sigurno kako je to uopšte moguće posle pređenih čak 225.000 km. Ipak, postalo nam je jasno sve kada smo čuli da je prethodni vlasnik bio njen otac koji je pravio pozamašnu kilometražu redovnom vožnjom iz Beograda u unutrašnjost, ali na savestan način. Vožnja je praktično bila optimalna, dok je vlasnica poslednje 3 godine automobil koristila za potrebe gradske vožnje.

Posle uvodnih informacija o samom stanju automobila i pređenoj kilometraži, naravno da nas je interesovao odrađeni servis, čime je takođe bilo jasno da je vlasnica i njen prethodni vlasnik veoma vodio računa o svom polovnom automobilu, pošto je veliki servis rađen prilično redovno a poslednji put pre 12000 pređenih kilometara.

U svakom slučaju, nakon poslatog upita, vrlo brzo je prodavcu stigao povratni mail a zatim se komunikacija nastavila i telefonskim putem.

U roku od jednog dana stigli smo u beogradsko naselje Mirijevo spremni da završimo primopredaju sa svom potrebnom papirologijom i novcem. Uživo provera stanja automobila je bila veoma brza te smo prešli i na finalnu ponudu.

Cena za otkup Corsa B 1.4 iz 1999. godine

Cena za otkup ovog modela Corsa B automobila je bila lako dogovorena, pošto smo imali gotovo isto mišljenje kao naš prodavac. Opel Corsa B iz 1999. godine je prodat po ceni od 1000 evra u roku od 1. Dana, a istom prilikom je dogovorena i besplatna procena još jednog vozila o kom ćemo pisati neki drugi put.

Fer i pošten otkup

Ukoliko imate da nam ponudite ovaj model Opel automobila ili bilo koje drugo ispravno vozilo kao što smo već otkupili mnoštvo Golf 2 automobila, ili automobil koji nije u funckiji, rado ćemo porazgovarati sa vama i dogovoriti se oko najbolje cene za otkup polovnih automobila.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem