Opel Astra G karavan, 2000. godište iz Zaklopače

Desni bočni prikaz belog automobila Opet Astra na parkingu

Astra G model je u Evropi lansiran 1998. godine i bio je dostupan kao hečbek, limuzina i karavan. Model karavan automobila je izuzetno pogodan ljudima koji imaju velike porodice i kojima je potrebno dosta prtljažnog prostora u automobilu. 

Opel Astra G karavan je veoma pozdan i kvalitetan automobil čija je cena veoma pristupačna, pa je iz tog razloga postao i veoma popularan kod naših vozača, kao i kod vozača iz čitavog regiona.

Našu agenciju za otkup automobila je kontaktirao vlasnik Opel Astra G karavana iz Zaklopače nadomak Beograda pošto je čuo od jednog od naših bivših klijenata za usluge koje pruža naša agencija za otkup automobila, sa upitom da li smo zainteresovani za saradnju. 

Nakon kratkog informativnog razgovora o generalnom stanju automobila, odlučili smo da krenemo putem Zaklopače kako bismo se i uživo našli sa našim klijentom, a u nastavku ovog teksta saznaćete detalje otkupa i cenu polovnog Opel Astra G karavana, 2000. godište. 

Opel Astra G karavan, karakteristike

  • Kilomteraža: 242.000 km 
  • Kubikaža motora: 1696 cm3
  • Snaga motora: 74/101 (kW/KS)
  • 4/5 vrata
  • Manuelni menjač – 5 brzina 
  • ABS 
  • ESP
  • AIrBag
  • Servo volan 

Detalji i cena otkupa polovne Opel Astre G iz 2000. godine

Nakon 30-ak minuta vožnje, stigli smo u Zaklopaču, nadomak Beograda. Ispred svoje porodične kuće nas je sačekao naš klijent a u dvorištu je stajala njegova Opel Astra G karavan koja je bila u sasvim solidnom stanju, osim par ogrebotina na prednjem delu. 

Prednji prikaz belog sutomobila Opel Astra na parkingu

Posle kraće probne vožnje, došli smo do zaključka da je Opel Astra karavan u pitanju u odličnom voznom stanju. Klijent nam je objasnio da ga je automobil odlično služio ali da je vreme da kupi novo vozilo, te da iz tog razloga želi da zaradi nešto novca od svog prethodnog.

Jedno od glavnih načela naše agencije za otkup automobila je to što svojim klijentima uvek nudimo fer i poštenu cenu otkupa koja će odgovorati i nama i njima. Dogovorili smo se da je realna cena polovnog Opel Astra G karavana iz 2000. godine 1400 evra, a tu cifru smo klijentu isplatili u kešu i na licu mesta. 

Fer i pošten otkup svih polovnih automobila

Kada želite da prodate svoj automobil po najboljoj mogućoj ceni, u kakvom god stanju da se nalazi vozilo, a pritom uz najkraći mogući rok, slobodno se obratite nama i mi ćemo sa zadovoljstvom otkupiti vaš automobil. Nisu nam važni ni brend, ni model ni stanje vozila – samo vaša želja za brzom i sigurnom prodajom polovnjaka.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem