Opel Astra G 1.7 DTI 2001. godište iz Niša

Opel Astra 1.7 2001. godište za otkup polovnih automobila

Naša osnovna delatnost je otkup polovnih automobila, dugo se bavimo otkupom i jako smo dobri u svom poslu, bez imalo skromnosti. O tome svedoče brojni zadovoljni klijenti za otkup polovnjaka. Iskustvo je naša snaga, olakšava poslovanje i nama i klijentima. Tokom dugog niza godina susretali smo se sa različitim situacijama i modelima automobila. U stanju smo da brzo i lako utvrdimo stanje uz besplatnu procenu vozila i da bez problema dođemo do dogovora sa klijentom koji godi svim stranama. Tako je bilo i sa poslednje otkupljenim automobilom: Opel Astra karavan.

Približićemo vam sam proces otkupa i koje su karakteristike Opel Astra karavana iz 2001. godine koji smo nedavno otkupili.

Karakteristike Opel Astra G 1.7 DTI modela 2001. godište

 • Polovni automobil Opel Astra
 • Dizel 1.7
 • 75 KS
 • Karavan
 • Prešao 180.000 km
 • Teget metalik boja
 • Garažiran
 • Karoserija u dobrom stanju sa sitnim ogrebotinama
 • Manuelni menjač 5 brzina
 • Prednji pogon
 • Registrovan još 2 meseca
 • Električni podizači
 • Klima
 • Airbag za vozača i suvozača
 • Odrađen veliki servis

Opel Astra 1.7 2001. godište za otkup polovnih automobila

Ovako je tekao sam otkup Opel Astre 1.7

Nakon već obavljenog posla klijent nam je ispričao kako je došao do našeg sajta. Naime, vlasnik automobila se požalio svojim prijateljima kako želi što pre da proda svoj automobil kako bi otputovao u inostranstvo. Jedan od njih je preko Interneta pronašao naš sajt i posavetovao ga je da ponudi automobil za otkup polovnih automobila kako ne bi dugo čekao na kupca za vreme koje ni nema. Jednostavan poziv na kontakt telefon je već otpočeo rešavanje otkupa.

Nas najviše zanima samo stanje vozila, iako ne postoji opcija da vas odbijemo. Dakle, da li je auto u voznom stanju? Kolika je pređena kilometraža automobila? Zapremina i vrsta motora? Kako bismo utvrdili da li se radi otkupu voznog automobila, ili otkupu na kilo ili pak otkup havarisanih automobila i otkupu za delove.

Vlasnik je bio zabrinut da li ćemo moći da obavimo transakciju jer smo mi u Beogradu, a on u Nišu. Uverili smo ga da to nije problem i dogovorili vreme u kojem ćemo ga posetiti. Naša ekpia u kratkom roku dolazi na bilo koje mesto u Srbiji, što je bio slučaj i za Opel karavan i otkup automobila u Nišu. Kada smo došli na lice mesta, uvideli smo da stanje odgovara opisanom. Ispitali smo vlasnika o uobičajenim problemima vezanim za ovaj model, rekao nam je da ni njega nisu zaobišli i da ih je sve rešio.

Cena za otkup Opel Astra 1.7  

Uzimajući u obzir sve detalje oko automobila, sračunali smo dobre i loše strane i došli do rešenja koje zadovoljava obe strane.

Automobil Opel Astra 1.7 DTI iz 2001. godine otkupljen je za 2.000 evra u kešu. Vlasnik nam je uručio neophodnu dokumentaciju i ključeve dok smo mi sredili sve vezano za papirologiju, a zauzvrat je sledila dogovorena svota. Dakle, isplata novca odmah u kešu je zagarantovana! Rukovali smo se i polako se uputili nazad ka Beogradu.

Fer i pošten otkup

Ukoliko i vi planirate putovanje za inostranstvo ili iz bilo kog drugog razloga želite da brzo i jednostavno prodate svoj ispravan ili neispravan automobil, kontaktirajte nas putem forme na sajtu ili prosto pozovite telefonski broj.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem