Nissan Primera SLX 2.0 – 1998. godište – Beograd

Polovni nissan Primera SLX 2.0 1998. godište

Automobil koji se više ne viđa često na ulicama Beograda, a koji je itekako bio popularan, jeste Nissan Primera SLX sa 2.0-litarskim benzinskim motorom. Iako se ređe viđa na našim putevima, auto pijace i dalje poseduju veliki broj njih. Pre neki dan je vlasnik ovakvog Nisana iz 1998. godine, odlučio da proveri cene koje nude profesionalci za polovne automobile, pa smo upravo takav otkupili u Beogradskom naselju Borča. Pogledajte kako je protekao otkup polovnog Nisana i koje su njegove odlike.

Karakteristike automobila: Nissan Primera SLX 2.0 – 1998. godište

 • Polovni Nissan Primera SLX 2.0 – 1998. godište
 • 293.000 km
 • Limuzina
 • Euro 2 motor – benzin – 2000 cm3
 • 131 konjska snaga
 • Neregistrovan
 • Negaražiran
 • Dobro očuvan automobil i limarija
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Manuelna klima
 • Zelena boja
 • Od ostale sigurnosne i druge opreme poseduje: airbag za vozača i suvozača, child lock, blokada motora, centralno i daljinsko zaključavanje, električni retrovizori, sedišta se podešavaju po visini, alu felne, xenon svetla, bluetooth…

Ovako smo otkupili polovnu Nissan Primeru iz Beograda

Kao što smo već rekli, vlasnik je želeo da proveri cene za dobro očuvanu Nissan Primeru, koja iako jeste stara 18 godina, predstavlja veoma dobro očuvan automobil. Naravno, stanje automobila uvek zavisi od vlasnika do vlasnika, pa iako nam to nije važno kada otkupljujemo automobil, to jeste važno za vlasnika. Bolje stanje automobila, podrazumeva i više novca.

nissan-primera-slx-2-0-1998-godiste-beograd-desna-strana121

Ipak, kakav god automobil bio, cene koje nudimo prodavcima su fer i u skladu sa realnim stanjem automobila, koje smo i ovog puta procenili besplatno.

Nakon par razmenjenih informacija o automobilu, kada je vlasnik zastao na naš website i okrenuo broj telefona, predložili smo nalaženje sutradan za detaljniju procenu. Dogovor je pao, i u slučaju da je sve bilo kao što je vlasnik napomenuo, plaćanje i predaja vozila je mogla da se obavi u odmah.

Kako svu papirologiju završavamo mi, otkup automobila je i ovog puta prošao sjajno, a pogotovo zbog toga što je vlasnik bio realističan i predstavio nam je automobil baš onakvim kakav zaista jeste. Stigli smo u Borču oko 10 ujutru prošle nedelje i ispred kuće vlasnika smo obavili pregled.

Ponuda i cena polovne Nissan Primere

Automobil je bio u odličnom stanju, pri čemu je i servis odrađen nedavno, pa je preostalo samo da iznesemo fer ponudu. Iako je automobil stariji, jedino je fer bilo da ponudimo dobru cenu. Smatrali smo da je 1000 evra za očuvan, ali neregistrovan automobil sa velikom kilometražom, bila realna ponuda vlasniku. I on je mislio isto to, pa se nakon par minuta presabiranja odlučio da možemo otkupiti ovaj polovnjak od njega.

Fer i pošten otkup svih Nissan automobila

Godište, stanje i kilometraža nisu važni. Niissan automobile otkupljujemo baš kao i sve druge marke automobila, nevezano od karakteristika, ali u skladu sa njima po fer cenama. Isplata novca u kešu se vrši odmah nakon postignutog dogovora, pa ako želite da prodate neki Nissan automobil po dobroj ceni i brzo. Okrenite naš broj za otkup polovnjaka.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem