Mercedes E200 2.0 1991. iz Beograda

otkupljeni mercedes E200 2.0 1991.
Mercedes Benz sigurno nije najbrojnija marka automobila na našim prostorima, ali je svakako jedna od najpoželjnijih. Popularnost i prestiž koji mečka ima je neupitan. Čak i stariji modeli okreću glave na ulicama.

otkupljeni mercedes E200 2.0 1991.

Mi otkupljujemo i novije i starije modele. Skoro smo imali posla sa jednim klasikom i istorijskim modelom E klase. Pogledajte kako smo otkupili jedan E200 2.0 iz 1991. godine.

Karakteristike automobila Mercedes E200 2.0 iz 1991. godine

 • Polovni automobil Mercedes E200 2.0 1991. godište
 • Vrsta: limuzina
 • Kilometraža: 318.300 km
 • Motor: benzin
 • Zapremina motora: 1998 cm3
 • Snaga motora: 90/122(kW/KS)
 • Emisiona klasa: euro 2
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • 5 sedišta
 • 4/5 vrata
 • Registrovan do 10.2017.
 • Od dodatne opreme: daljinsko zaključavanje, električni retrovizori, radio CD, servo volan, ABS
 • bez oštećenja

Otkup i cena Mercedes E200 polovnjaka

Ovaj model Mercedesa je od velikog značaja, jer je Mercedes uložio više od €600 miliona na razvoj serije 190. Ovim modelom je konačno BMW serije 3 dobio konkurenciju. Velika ulaganja nisu prošla bez rezultata. Automobil je poznat po svojoj izdržljivosti i postoje modeli koji su prelazili i po 500.000 kilometara sa fabričkim delovima uz minimalno održavanje.

Ljudi koji su imali ovaj automobil u vlasništvu imaju samo reči hvale. Najveći problem mu je potrošnja, ali i što je specifično za naše prostore, retko koji model i dalje ima karakterističnu mercedesovu zvezdu na haubi. Pored potrošnje, problem je održavanje. Koliko god da je pouzdan, neki modeli su stari i po 30 godina. Sve je teže naći delovi i skupi za ovako star automobil.

Vlasnik je polako počeo da gomila troškove. Pored sve ljubavi koju je imao prema svojoj mečki, njegov novčanik nije mogao da isprati njene prohteve. Odlučio se da je proda. Budući da retko ko želi da kupi automobil sa problemima, a on ne želi da prevari potencijalnog kupca. Odlučio se da pozove našu agenciju za otkup automobila. Ispričao nam je sve podatke o automobilu, godište, kilometražu, tip motora i probleme koje ima.

Imamo puno iskustva sa Mercedesovim modelima pa znamo tačno šta se može uraditi sa takvim automobilom. Ponudili smo vlasniku realnu cenu početnu cenu koja ga je zainteresovala da se dogovorimo da pogledamo automobil. Vršimo besplatnu procenu po celoj Srbiji, pa nam je bio najmanji problem da odemo do Banjice. Kad smo stigli uverili smo se u stanje i odlučili na osnovu svih faktora da je realna cena za ovaj mercedes E200 850€. Isplatili smo vlasniku novac na ruke i nastavili put do sledeće mušterije.

Fer i pošten otkup svih Mercedes automobila

Ako imate bilo koji polovnjak marke Mercedes koji želite da prodate brzo i da dobijete novac na ruke – pozovite nas.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem