Ford Focus 1.8 2002. godište iz Pančeva

Ford Focus 1.8 2002. godište

Ford je svakako jedan od lidera kada govorimo o automobilskoj industriji. Ova multinacionalna kompanija, sa tradicijom dugom više od 100 godina, uspešno održavasvoju poziciju na tržištu zahvaljujući stalnom osluškivanju potreba potrošača. Naša agencija to zna, i mi rado otkupljujemo automobile kao što je Ford Focus 1.8.

Ford Focus 1.8 2002. godište

Tako se i među poslednje otkupljenim polovnim automobilima, u našoj agenciji za otkup polovnih automobila, našao i Ford Focus 1.8 2002. godište, iz Pančeva.

Karakteristika automobila Ford Focus 1.8 2002. godište

 • Polovni automobil Ford Focus 1.8
 • godište
 • Prešao 180.000 km
 • Hečbek
 • Dizel
 • 85/116 (kW/KS)
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Manuelna klima
 • Crna boja
 • Nema vidljivih oštećenja
 • Od druge opreme poseduje: servo volan, električne podizače, sedišta podesiva po visini, svetla za maglu, radio idaljinsko zaključavanje.

Polovni Ford Focus 1.8 2002. godište otkup polovnih automobila

Ovako je protekao otkup automobila Ford Focus 1.8 2002. godište

Vlasnik polovnog automobila Ford Focus 1.8.nas je kontaktirao putem naše facebook stranice, koju je pronašao posle kraćeg pretraživanja interneta. Vlasnik nam se obratio sa željom da mu pružimo osnovne informacije o procesu otkupa polovnih automobila. Naime, želeo je da se raspita o najbržem načinu na koji bi mogao da proda svoj automobil, s obzirom da mu je novac bio hitno potreban. Rekao nam je da se radi o Ford Focus-u iz 2002. godine, da je automobil očuvan i neoštećen, kao i da ga prodaje isključivo iz novčanih razloga. Predložili smo mu da već sutradan izađemo na teren i izvršimo besplatnu procenu stanja u kojem se automobil nalazi, kako bismo mogli da damo konačnu ponudu za otkup ovog vozila.

Ponuda za otkup polovnjaka Ford Focus 1.8

Posle izvršene procene, uzimajući u obzir sve činjenice, kao i to da je automobil očuvan i neoštećen, predložili smo cenu za otkup Ford Focus-au iznosu od 2000€. Posle kraćeg cenkanja i pregovaranja, postignut je dogovor, vozilo smo uspešno otkupili a vlasniku je novac bio isplaćen istog trenutka. Ovim smo zaključili još jednu uspešnu transakciju.

Fer i pošten otkup Ford automobila

Ukoliko i Vi posedujete neki Ford automobil, ili bilo koji drugi auto koji želite da prodate u skorije vreme, sve što treba da uradite jeste da nas kontaktirate, a mi ćemo u najbržem roku izvršiti besplatnu procenu vašeg automobila i za njega vam ponuditi odgovarajuću i fer cenu.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem