Fiat Stilo 1.9 JTD 2002. godište iz Beograda

Polovni Fiat Stilo 1.9 JTD 2002. godište otkup u Beogradu

Fiat je najzastupljeniji brend automobila na domaćem tržištu već godinama. Čak i gledano više desetina godina unazad, imao je vrlo pogodan položaj kod nas. Naravno, od trenutka proizvodnje Fiat vozila u fabrici automobila u Kragujevcu, Fiat postaje daleko najzastupljenije vozilo na našim ulicama. Ipak, to se najviše odnosi na model Punto, dok je ovog puta reč o automobilu Fiat Stilo, koji je takođe jedan od najpopularnijih modela automobila u Srbiji tj. među domaćim vozačima.

Jedan od poslednje otkupljenih polovnih automobila u okviru naše agencije za otkup, jeste bio upravo beli Fiat Stilo iz 2002. godine od vlasnika u Beogradu. Otkup automobila u Beogradu je protekao glatko, a mi Vam predstavljamo kako se sve odvijalo i na koji način.

Karakteristike automobila za otkup Fiat Stilo 1.9 JTD 2002.

 • Polovni automobil Fiat Stilo iz 2002. godine
 • Dizel motor 1.9 JTD (Euro 3)
 • 116 KS
 • Kupe
 • Prešao 190.000km
 • Negaražiran
 • Na limariji su postojali sitni tragovi, ali je u globalu ok
 • Bela boja
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Električni podizači
 • Klima
 • Airbag oprema za vozača, suvozača i bočni vazdušni jastuci
 • Od ostale sigurnosne i druge opreme tu su: ABS, ESP, ASR, child lock, blokada motora, putni računar, servo volan, grejači retrovizora itd.

Polovni Fiat Stilo 1.9 JTD 2002. godište otkup u Beogradu

Ovako je prošao otkup automobila Fiat Stilo 1.9 JTD

Vlasnik automobila iz Beograda živi u blizini sedišta naše agencije za otkup polovnih automobila, te je smatrao da je višak kontaktirati nas putem sajta, već je jednostavno okrenuo broj telefona i pozvao našu agenciju za otkup. Na njegov predlog, a što bismo i mi svakako ponudili nevezano od toga da li je prodavac automobila na kilometar ili 200 km udaljenosti, dogovorili smo brzi sastanak i razgledanje automobila.

Ovog puta nije bilo potrebe za razgovaranje o svemu preko telefona, već smo uz par osnovnih informacija, poput te da je automobil zapravo u voznom stanju i da nije namenjen za auto otpad i otkup na kilo, te da je auto prešao skoro 200.000 km za svoj vek od 14 godina, i informacije o izgledu vozila, rešili smo da se uputimo direktno do vlasnika.

Prodavac je delovao iskren u nameri da da svoj automobil na otkup, a kako kod nas nema negativnih odgovora pregovaranje je počelo. Naravno, besplatna procena automobila je podrazumevana, te smo nakon nekoliko minuta provere stanja automobila već mogli da iznesemo svoju ponudu.

Na odluku o ponudi za otkup je uticaj imao sveopšti utisak automobila, kilometraža, servis i sitnija oštećenja na zadnjem trapu limarije. Sama činjenica da je automobil neregistrovan nije imala neki uticaj jer kao što smo rekli, automobile otkupljujemo u svakom obliku, a u šta je imao priliku da se ubedi i Stefan od kog smo na kraju otkupili polovni auto.

Ponuda i cena za otkup Fiat Stilo 1.9 JTD vozila i ponuda

Nakon sagledanje celokupne slike o automobilu, procenili smo da ovaj automobil vredi oko 1700 evra, te je konačni dogovor postignut na 1750 evra za otkup Fiat Stilo automobila. Reklo bi se da je prethodni vlasnik bio više nego zadovoljan ponudom, a isplata novca odmah u kešu za otkupljeni automobil je samo potkrepila mišljenje da je doneo pravu odluku.

Fer i pošten otkup Fiat vozila

Ukoliko i vi posedujete neki automobil marke Fiat i niste sigurni kome da se obratite jer ne možete da pronađete kupca za svog četvorotočkaša, okrenite broj naše agencije: 065 98 98 368 jer nema negativnih odgovora, besplatna procena je tu, a kao što se može videti i poštena i fer isplata za automobil!

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem