Fiat Punto 1.2 2001. godište iz Beograda

Fiat Punto 1.2 2001. godište iz Beograda

Fiat Punto, legenda na ulicama Srbije i Beograda. Automobil koji je direktno zamenio čuvenog Juga. Ipak, znatno kvalitetniji automobil od starih jugića koje i danas često vidimo na ulicama Srbije. Upravo jedan ovakav, kvalitetan Fiat Punto smo otkupili kao polovni automobil oko Nove 2017. godine. Pogledajte kako smo iznenada otkupili ovaj Punto 1.2 2001. godište u Beogradu.

Karakteristike automobila: Fiat Punto 1.2 2001.

 • Polovni Fiat Punto 1.2 iz 2001. godine
 • 185.000 km
 • Hečbek
 • Benzin motor – 1242 cm3
 • Euro 3
 • 44/60 (kW/KS)
 • Bela boja
 • Registrovan još 3 meseca
 • Neoštećen
 • 4/5 vrata
 • Prednji pogon
 • Dodatna oprema automobila: air bag za vozača i suvozača, servo volan, centralno zaključavanje, ABS, kodiran ključ, svetla za maglu i senzori za kišu itd.

Ovako smo otkupili polovni Fiat Punto u Beogradu

Polovni Fiat Punto 1.2 enterijer

Otkup polovnog automobila je ovaj put protekao brzo, efikasno i pre svega iznenadno. Vlasnik automobila nas je kontaktirao sa uzbuđenjem i željom da što pre sazna cenu otkupa polovnog Punta koju bismo mu mi ponudili, jer je bio u velikoj žurbi. Naime, bio mu je neophodan novac od prodaje automobila jer je za praznike putovao u Kanadu, a imao je neočekivan trošak svega desetak dana pre nego što nas je pozvao.

Kako nam je vlasnik Fiat Punta sa Karaburme u Beogradu rekao, već uveliko je planirao da proda svoj automobil. a ovaj nesrećni tok događaja ga je podstakao da tu prodaju ubrza. Nažalost, naš otkup polovnog Punta je samo popunio rupu u budžetu, nastalu neočekivanim troškom, ali mu je prodaja ipak značila.

Fiat Punto je naime bio u sasvim pristojnom stanju, a ono što je interesantno, jeste da smo se sasvim slučajno našli na Karaburmi kada nas je prodavac pozvao. U tom trenutku smo se vraćali iz Mirijeva sa besplatne procene automobila, pa smo ustanovili da nam treba 5 minuta vožnje do samog prodavca. Prodavac se oduševio, a mi smo uštedeli vreme, tako da je otkup mogao da se obavi istog trenutka!

Čim smo stigli, besplatno smo procenili stanje polovnog automobila i utvrdili smo da je u izuzetno dobrom stanju, bez ikakvih oštećenja i potrebe za naknadnim ulaganjem, pa smo odmah izneli našu ponudu!

Cena polovnog Fiat Punta koju smo ponudili

Kako nam je vlasnik pokazao sve papire, na kojima je jasno naznačeno da registracija važi još nekoliko meseci, kao i to da je on prvi vlasnik automobila, nije bilo nikakvih legalnih prepreka da ovaj automobil i otkupimo. Uzevši u obzir stanje, kilometražu automobila i sve druge faktore, smatrali smo da je fer cena za polovni Fiat Punto 2001. godišta i zapremine motora od 1200 kubika = 1500 evra.

Vlasnik je bio oduševljen brzinom odgovora, pa smo sve rešili odmah i na licu mesta!

Fer otkup svih polovnih Fiat automobila

Ako i sami posedujete neki polovni Fiat automobil, slobodno nam ponudite svoje vozilo, jer ćemo rado izaći na teren, besplatno utvrditi vrednost automobila i odmah isplatiti novac u kešu, ukoliko se dogovorimo oko cene. Sve polovnjake otkupljujemo bez obzira na stanje automobila!

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem