Fiat Multipla 1.9 JTD, 2002. godište Beograd

Polovni Fiat Multipla 1.9 taksi automobil

Često okarakterisano kao omiljeno vozilo putnika koji često koriste taxi usluge, zbog svog komfora i prostranosti, ali u isto vreme okarakterisano kao jedan od najružnijih automobila. Naravno, u pitanju je Fiat Multipla. Svojim dizajnom Fiat Multipla zaista podseća na neku veliku bubu raširenih očiju, ili ‘pak na Ivana Bosiljčića kako neki vole da se našale. E pa nama izgled automobila nije važan, već njegov učinak i mogućnosti, pa je upravo to razlog zbog kog smo otkupili ovaj funkcionalan i pre svega prostran polovni automobil.

Otkupljujemo polovne automobile svih vrsta svakodnevno, od vlasnika koji žele da prodaju svoje vozilo ma koji god razlog bio, pa je tako na red došao i polovni Fiat Multipla 1.9 JTD star 15-ak godina, a kojeg nam je prodavao iskusni beogradski taksista. Evo kako je protekao otkup i kakve su karakteristike polovne Multiple koju smo otkupili.

Karakteristike polovnog automobila: Fiat Multipla 1.9 JTD2002. godište

 • Polovni Fiat Multipla 1.9 jtd – 2002. godište
 • 422.000 km
 • MiniVan
 • Euro 3 motor – dizel motor – 1900 cm3
 • 110 konjskih snaga
 • Neregistrovan
 • Negaražiran
 • Vidljivi tragovi taxi gradske vožnje u prethodnih 7 godina
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Manuelna klima
 • Siva boja
 • Od ostale sigurnosne i druge opreme poseduje: airbag za vozača i suvozača, bočni airag, ABS, kodiran ključ, parking senzori, grejači retrovizora i električni retrovizori, električni podizači stakala, krovni nosač itd.

Ovako smo otkupili Fiat Multiplu korišćenu za taksi prevoz

Otkup polovne Fiat Multiple u Beogradu

Stvar je bila jasna. Vozač taksija je želeo da promeni svoj automobil i jednostavno je znao da će biti teže prodati polovni automobil sa ovolikom kilometražom tj. pređenih 520.000 km. Ipak, kako je u pitanju taksi automobil star 14 godina, očekivalo bi se da je pređena kilometraža i viša. Ipak, razlog zašto nije je taj što se ova Fiat Multipla koristila kao taksi vozilo tek poslednjih 7-8 godina.

Upravo zato je odlučio da pozove nas i još par brojeva telefona agencija za otkup polovnjaka. Kako smo odmah umeli da procenimo automobil i bez fotografija, vlasnik Multiple je poželeo da nastavi saradnju baš sa nama. Vlasnik živi na Voždovcu pa smo do Šumica stigli očas posla u roku od jednog dana, besplatno smo procenili automobil i lako smo mogli da otpočnemo, ali i dovršimo otkup.

Ponuda i cena za polovnu Multiplu

Nakon kratkog pregleda automobila i informacije da je nedavno odrađen servis, odlučili smo da iznesemo ponudu za ovaj vremešni automobil sa pozamašnom kilometražom. Kako automobil nije bio registrovan jer je vlasnik već kupio svoje novo taksi vozilo, i taj faktor smo morali uzeti u razmatranje.

Procenili smo da je fer cena polonog Fiat Multipla automobila bila 1200 evra. Pre svega zbog toga što je spoljašnjost automobila bila u dobrom stanju. Taksista je prihvatio našu ponudu i tako smo otkupili još jedan polovni automobil.

Fer i pošten otkup svih Fiat vozila

Do sada smo već pisali o tome da otkupljujemo polovne automobile marke Fiat, kao što su Punto, Bravo, Stilo i drugi. Ako i Vi posedujete neki polovni Fiat automobil koji želite da prodate, pozovite naš broj telefona i rado ćemo ga otkupiti!

[button colour=”accent” type=”slightlyroundedarrow” size=”large” link=”” target=”_self”]Pozovite 065 98 98 368[/button]

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem