Dodge Nitro 2008. godište iz Subotice

bočni prikaz crvenog automobila Dodge Nitro

Dodge Nitro je kompaktan džip američkog proizvođača automobila koji se proizvodio od 2007. do 2012. godine. Predstavlja prvog terenca kompanije Dodge, još od automobila marke Raider iz 1990. godine. Osim toga, Nitro je i prvi brendirani automobil pomenutog proizvođača koji se prodavao u Evropi.

U standardnu opremu ovog SUV modela spada kontrola proklizavanja, bočni vazdušni jastuci i veliki funkcionalni gepek sa kliznim podom. Ono što ga ističe je veoma agresivan izgled sa izbočinom na donjem delu prednje strane. Veoma bezbedan i prostoran automobil, pogodan za dugačka putovanja. 

Vlasnik terenca Dodge Nitro nas je kontaktirao, tako što je saznao broj telefona na sajtu naše firme. Upoznali smo gospodina sa još nekim informacijama i potvrdili ono što je saznao na web stranici, a to je da vršimo besplatnu procenu vrednosti svih automobila

prednji prikaz crvenog automobila Dodge Nitro

Dodge Nitro karakteristike

  • 2008. godište
  • 200.000km
  • Džip/SUV
  • Dizel
  • 130/177 (kW/KS)
  • Automatski menjač
  • Automatska klima
  • Registrovan
  • Pogon 4×4

Kako je tekao proces otkupa polovnog automobila?

Prodavac terenca Dodge Nitro iz Subotice nas je pozvao sa željom da proda svoj polovni automobil, te nas je upitao da li smo slobodni da se ubrzo nađemo, s obzirom da je bio u kratkoj poseti Beogradu. U skladu sa politikom naše firme, izašli smo gospodinu u susret i odmah krenuli ka Sava Centru, dogovorenom mestu sastanka.

Nakon kraćeg upoznavanja i razgovora, rešili smo da isprobamo sposobnosti vozila kroz jednu kraću gradsku vožnju. Nakon toga smo izašli na autoput, radi detaljnijeg uvida u snagu automobila, s obzirom na mogućnosti brže vožnje. Došli smo do zaključka da je džip marke Dodge u fenomenalnom stanju sa sjajnim sposobnostima. Rešili smo da ovom ljubaznom gospodinu ponudimo cenu od 8.000 evra, što je on posle kraćeg razmišljanja prihvatio.

Automobili američkih proizvođača su postali popularni među vozačima u Evropi, pa se tako sve više ljudi odlučuje pre svega za neke od njihovih kvalitetnih SUV modela.

Zainteresovani ste za prodaju svog starog automobila?

Kontaktirajte nas ukoliko ste odlučili da prodate svoje polovno vozilo. 

Otkupljujemo polovne automobile bez obzira na njihovo stanje, marku i model, a pružamo realne cene vama kao prodavcima, uz našu besplatnu procenu vrednosti.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem