Dodge Neon 2.0 2003. godište iz Beograda

Polovni Dodge Neon cena

Jedan od poslednje otkupljenih automobila u našoj agenciji jeste i Dodge Neon 2.0 2003. godište iz Beograda.

Mora se priznati da je vrlo neuobičajen i redak polovni automobil u našem glavnom gradu i u Srbiji uopšte, pa smo rešili da ispričamo kako smo ga otkupili.

Pročitajte kako je protekao otkup ovog polovnjaka.

Karakteristike polovnjaka: Dodge Neon 2.0 2003.

 • Polovni automobil Dodge Neon 2.0
 • 1998. godište
 • 220.000 km
 • Limuzina
 • EURO 4 benzin motor – 1996 cm3
 • Registrovan još 4 meseca
 • Garažiran
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Automatska klima
 • Crvena boja
 • Nije oštećen
 • Od ostale sigurnosne i druge opreme poseduje: airbag za vozača i suvozača, bočni airbag, child lock, ABS, blokada motora, električne retrovizore, senzore za svetla, grejače retrovizora…
 • cena i otkup polovnog automobila Dodge Neon 2.0 benzinac

 

Ovako smo otkupili Dodge Neon 2.0

Vlasnik polovnog automobila Dogde Neon 2.0 kontaktirao nas je nakon što je iz prve došao do našeg sajta putem Google-a. Vlasnik nas je odmah uputio da se radi o prilično retkom polovnom automobilu – Dodge Neon 2.0 2003. godište iz Beograda i zamolio nas je da što pre izađemo na teren kako bismo utvrdili stvarno stanje vozila. Kako se vlasniku žurilo da proda svoj polovni automobil, dogovorili smo se da dođemo na njegovu adresu već narednog dana i izvršimo besplatnu procenu ovog polovnjaka.

Ponuda i cena za polovni Dogde Neon auto

Uzimajući u obzir sve navedene karakteristike polovnog automobila Dogde Neon 2.0, kao i činjenicu da na automobilu nema vidljivih spoljnjih oštećenja, i da je registrovan još 4 meseca, predložili smo vlasniku otkupnu cenu u iznosu od 1650 evra.

Vlasnik nije bio siguran da li želi da prihvati našu ponudu, te smo rekli da možemo otići još 50 evra iznad. Vlasnik je ipak želeo da prenoći odluku, iako je prethodno rekao da mu se žuri, što se ne događa često, pa smo odlučili da se čujemo sutradan i završimo posao.

Pristao je nacenu od 1700 evra i celokupan otkup je završen u roku od dva dana, a novacc mu je odmah isplaćen na ruke. Na taj način je uspešno zaključena još jedan otkup polovnjaka u Beogradu.

Fer i pošten otkup Dogde polovnih automobil

Ukoliko posedujete neki polovan Dodge automobil i želite da ga prodate u kratkom roku, što verujemo da nije laka stavka jer automobili ove marke nisu posebno popularni kod nas, naša agencija za otkup polovnih automobila je pravi izbor za vas. Spremni smo da vam izađemo u susret, izvršimo besplatnu procenu vašeg vozila i za njega vam ponudimo fer otkupnu cenu. Sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate na broj telefona. Neka otkup vašeg automobila prođe glatko i efikasno!

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem