Citroen Xsara 2.0 2001. godište iz Novog Sada

polovni Citroen Xsara 2001. godište

Još jedan model automobila koji se ređe vozio kod nas, a koji smo otkupili kroz našu redovnu poslovnu delatnost otkupa polovnjaka jeste – Citroen Xsara. Ovaj automobil smo otkupili od vlasnika iz Novog Sada. Evo kako je protekao ceo otkup početkom decembra 2016. godine.

Karakteristike automobila: Citroen Xsara 2.0 – 2001. godište

 • Polovni Citroen Xsara 2.0 – 2001. godište
 • 189.000 km
 • Hečbek
 • Euro 3 motor – dizel1998 cm3
 • 90 konjskih snaga
 • Registrovan 2 meseca
 • Negaražiran
 • Oštećenje branika i desnog ćoška
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Manuelna klima
 • Metalik siva
 • Od ostale sigurnosne i druge opreme poseduje: airbag za vozača i suvozača, bočni airbag, child lock, blokada motora, centralno i daljinsko zaključavanje, ABS, sedišta podesiva po visini, električni retrovizori, parking senzori, alu felne itd.

Ovako smo otkupili polovni Citroen Xsara iz Novog Sada

Novi Sad je drugi najveći grad u Srbiji. Pored mesta u okolini Beograda u koje stižemo svakodnevno da otkupimo automobile, i Novi Sad je naša česta lokacija otkupa. Vlasnik polovnog Citroen Xsara automobila iz 2001. godine, koji živi u Novom Sadu je pozvao naš broj telefona kako bi se raspitao o realnoj vrednosti njegovog automobila koji je pretrpeo blagi sudar.

Citroen Xsara polovni automobil cena u Beogradu

Saobraćajna nesreća zaista nije bila strašna, u pitanju je bio manji sudar, koji je doduše ostavio posledice na prednji branik automobila. Ulubljenje i napukla plastika, kao i oštećenje na školjci vozila mogu biti čest problem nastanka korozije i truljenja limarije. Ipak, ovde nije došlo do takvog stepena oštećenja vozila pa nije teško ni popraviti ga.

Ipak, vlasnik iz Novog Sada je odlučio da želi da proda svoj automobil, ali mu je trebalo prethodno savetovanje o tome koliko bi automobil sa njegovom kilometražom i u ovakvom stanju mogao da košta. Nakon što smo se dogovorili da sutradan dođemo u Novi Sad i uživo besplatno procenimo njegov automobil, to smo i učinili.

Nakon ovoga, automobil smo otkupili i to po veoma povoljnoj ceni u odnosu na ono što je vlasnik očekivao.

Ponuda i cena za polovni Citroen Xsara

Naime, prednje oštećenje branika i limarije su uticali na našu odluku, što je sasvim očekivano, ali odlične performanse samog automobila i činjenica da je skoro rađen servis su takođe bili važni. Automobil je registrovan još 2 meseca pa smo i to uzeli u obzir i rešili da je za vozilo sa oko 190.000 pređenih kilometara u proteklih 15 godina, sa manjim oštećenjem, sasvim realna cena 1300 evra.

Vlasnik je ponudu prihvatio, a novac je isplaćen odmah u kešu. Baš kao što smo i naglasili pre dolaska u Novi Sad.

Fer i pošten otkup svih Citroen automobila

Bez obzira na to koji Citroen nam nudite, od C3-ke do Xsare i Kaktusa, otkupljujemo ih sve! Zato, ukoliko želite da prodate neki polovni Citroen automobil okrenite naš broj za otkup polovnih automobila i odmah stižemo kod vas.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem