Otkup automobila bez atesta za plin

Otkup automobila bez atesta za plin vršimo takođe uz sve ostale vrste otkupa polovnih automobila. Ukoliko posedujete automobil koji nije atestiran za plin kao vrstu goriva u automobilu, mi smo tu. Pozovite broj i završićemo otkup automobila bez atesta u roku od jednog dana.

Pozovite 065 98 98 368

otkup automobila bez atesta za plin

Zašto vam znači otkup automobila bez atesta na plin?

Poštovani nedavno je stupio u Srbiji na snagu zakon, na osnovu koga ne možete registrovati automobil ukoliko nemate uredan atest za plin. U slučaju da ga Vi nemate, mi Vam možemo pomoći, tako što ćemo otkupiti Vaš automobil. Na kontakt strani imate telefon na koji nas možete odmah nazavti i dogovoriti se sa nama oko detalja za procenu vašeg vozila.

Kao što vidite, činjenica da vaš automobil nije atestiran na plin, ne predstavlja prepreku da obavimo otkup automobila bez atesta na plin. Mi znamo šta ćemo sa tim automobilom i ako vi niste sigurni. Zato nas kontaktirajte, zaradite novac tako što ćemo do Vas doći u roku od jednog dana i završiti sve. Naša šlep služba će prevesti vaše neregistrovano vozilo bez atesta, i ostatkom se bavimo mi, dok vi dobijata keš odmah na ruke.

Najbolje cene automobile bez atesta na plin

Otkup automobila bez atesta na plin je takođe moguć a tako otkupljeni autmobil potom dobija drugačiju namenu, svrhu i dalju prodaju ako do nje dođe. Međutim jedino što treba da vas zaima jeste to da je moguć otkup vozila bez atesta na plin koji ćemo mi obaviti sa vama. Sve je legalno i odrađeno u skladu sa zakonom. Samo je potrebno reći kakvo je stanje automobila nevezano od atestiranja na plin kao pogonsko gorivo, potom koje je marke automobil, koje je godište i pređena kilometraža. Otkupićemo sve automobile, ne brinite, ali će ove informacije verovatno uticati na to kolika će biti cena za otkup automobila bez atesta za plin. Opustite se jer mi plaćamo najbolje.

Okrenite broj telefona i saznajte zašto smo najbolji za otkup automobila svih vrsta u Beogradu i šire.