Top 5 najjeftinijih novih automobila u 2017.

Nova 2017. je pred vratima. Kakvi noviteti u auto industriji stižu? Mi znamo, pa pogledajte koji su to najjeftiniji novi automobili koje ćete moći da kupite u 2017. godini.

Naravno, pre svega ćemo ponoviti, kao što to uvek kažemo, OtkupAutomobila.rs je odličan izbor ako želite da kupite novi automobil. Ali ne zato što ih mi prodajemo, već što ćemo od vas okupiti stari automobil i biti odlučan korak ka novom četvorotočkašu. Ovo su za sada najjeftiniji novi automobili u 2017. godini koje možete kupiti.

#1 Kia Rio Sedan – cena: 14.110 €

Mitsubishi Mirage - Micubiši Miraž 2017 povoljan

Kia Rio smo baš nedavno pominjali, doduše u njegovoj skupljoj, hečbek varijanti, a najnoviji Kia Rio 2017 sedan dolazi u paketu sa četvoro vrata i 138 konjskih snaga. Da, prilično impresivna snaga automobila koji košta tek nešto preko 14 hiljada evra.

Ono što Kiu odvaja od ostalih proizvođača jeste prilična pouzdanost u performanse i kvalitet rada automobila. Koliko veruju u “sebe” pokazuje i KIA garancija u trajanju od 10 godina, odnosno do prvih pređenih 150.000 km. Svakako dobar izbor!

#2 Ford Fiesta S Sedan – cena: 14.100 €

Ford Fiesta sedan 2017

Ford Fiesta je izlazila u različitim varijantama, a najnovija sedan verzija ovog automobila stiže po veoma povoljnoj ceni. Nova Ford Fiesta S 2017 se u sedan varijanti prodaje po početnoj ceni oko 14.000 evra. Baš kao i Kia Rio, Ford Fiesta S sedan ima svoju hečbek varijantu koja je skuplja, pa je nećemo pomenuti.

Ovaj interesantni sedan nije baš dobar izbor ako razmišljate o štedljivosti goriva, ali će motor od 120 konjskih snaga biti sigurno dovoljan da zadovolji kupce ove kategorije automobila. Stručnjaci doduše savetuju da je možda bolje sačekati još noviji, model za 2018. godinu, koji će izaći sredinom sledeće godine, a koji bi trebalo da nadomesti manje trenutnog modela.

#3 Chevrolet Spark – cena: 13.040 €

Chevrolet Spark 2017

Ševrolet nije čest izbor automobila među našim vozačima, kada se poredi prodaja sličnih modela u ovoj kategoriji vozila. Ipak, i Ševrolet svog konja za trku ima. U pitanju je Chevrolet Spark 2017 koji se prodaje po ceni od 13 hiljada evra.

U pitanju je veoma štedljiv automobil sa mnoštvom opcija i mogućnosti, počevši čak i od najosnovnijeg paketa opreme. Tu je kamera za parkiranje, Wi-Fi u automobilu, tač skrin ekran itd. Iako je u pitanju mali automobil, ima sve odlike kvalitetnih hečbek vozila, a ispod haube se krije motor od 98 konjskih snaga.

#4 Mitsubishi Mirage ES – cena: 12.996 €

Mitsubishi Mirage - Micubiši Miraž 2017 povoljan

Nasuprot malo čas pomenutim modelima gde su sedan automobili bili jeftiniji od hečbek varijanti, kod Micubiši Miraža je stvar malo drugačija. Novi, redizjnirani Mitsubishi Mirage ES 2017 sa hečbek karoserijom, dolazi u malo jeftinijoj varijanti nego nešto prostraniji sedan. Ipak, razlike su gotovo zanemarljive u pogledu komfora, pa se Miraž ES itekako isplati po ceni nižoj od 13.000 €.

Ovaj automobil zaista jeste spor, kada se uzme da poseduje 1.2 litarski motor sa svega 78 konjskih snaga, ali činjenica da je toliko jeftin, te da se pruža garancija od 10 godina i 150.000 pređenih kilometara, govori za sebe. Dobar izbor za one koji ne traže ludu brzinu, a žele jeftin i dobar novi automobil u 2017. godini.

#5 Nissan Versa S – cena: 12.080 €

Nissan Versa najjeftiniji novi automobili 2017.

Ubedljivi pobednik naše liste, jeste Nissan Versa S koji tek teško da ćete videti na ulicama Beograda, ali ga vredi pomenuti. Najjeftiniji novi automobil u 2017. godini koji se može kupiti jeste još jedan sedan, Nissan Versa 2017. Ovaj automobil ima jači motor i više konjskih snaga nego drugi najjeftiniji automobil, s obzirom na svojih 109 konjskih snaga i četvoro-cilindrični motor. Dostupan je i u automatik varijanti.

Ipak, kako kažu prvi rezultati, definitivno Vam se više isplati da dodate još nešto više novca, te da kupite bilo koji drugi automobil sa ove liste, pre nego što kupite baš ovaj auto.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem