Volkswagen Golf 4, 2003. godište, Novi Sad

bočni prikaz sivog automobila Volkswagen Golf 4

Volkswagen Golf 4 je kompaktni putnički automobil srednje klase i predstavlja četvrtu generaciju Volkswagen Golf-a. Pojavio se 1997. godine, a već 2001. je bio najprodavaniji automobil u Evropi

Glavne promene u odnosu na njegovog prethodnika Golf 3, sadržale su se u unapređenju enterijera i boljem kvalitetu opreme. Kvalitet je zapravo dostigao Audi A3, dok je po ceni bio pristupačniji, ipak, 2004. godine je zamenjen modelom Golf 5.

Prodavac modela Golf 4 nas je kontaktirao, jer je želeo da proda svoj polovni automobil, a od poznanika je saznao da vršimo otkup automobila, za šta nudimo dobre cene. Vlasnik Golf-a je tada rekao da će se javiti kada donese odluku i već sutradan nas je pozvao da dogovorimo vreme i mesto sastanka.

Volkswagen Golf 4, karakteristike:

  • Godište: 2003.
  • Kilometraža: 235.000 km
  • Kubikaža: 1390 cm3
  • Snaga motora: 55/75 (kW/KS)
  • Gorivo: Benzin
  • Karoserija: Hečbek
  • Menjač: Manuelni 5 brzina
  • Pogon: Prednji

prikaz tamno sivog automobila Volkswagen Golf 4Kako je tekao proces otkupa?

Vlasnik polovnog vozila Volkswagen Golf 4 nas je kontaktirao sa željom da proda automobil. Nakon što se bolje informisao, završili smo razgovor, a vlasnik nas je ponovo pozvao telefonom sledećeg dana, sa konačnom odlukom da želi da sarađuje sa nama. 

S obzirom na to da je vlasnik vozila iz Novog Sada, dogovorili smo se da se nađemo u Novom Sadu i tako mu izađemo u susret. Već posle nakon nekoliko sati je naša ekipa bila na putu ka odredištu, što je vlasnika oduševilo.

Na licu mesta nije bilo potrebe da se previše dogovaramo, jer smo se već dobro upoznali preko telefona. Pregledali smo automobil i obavili test vožnju, nakon čega smo ustanovili da je automobil u zaista dobrom stanju, pa smo ponudili korektnu cenu od 1900 evra, sa čime se prodavac složio. 

Da li i vi razmišljate o prodaji automobila?

Imate staro vozilo spremno za prodaju koje stoji u garaži? Obavezno nas kontaktirajte jer obavljamo otkup automobila po najboljim mogućim cenama.

Vršimo besplatnu procenu vozila i izlazimo na teren u kratkom roku. Otkupljujemo vozila u svakom stanju u skladu sa realnom cenom.

Budite slobodni da nas kontaktirate za saradnju, jer ćemo otkupiti bilo kakav automobil ukoliko je na prodaju. Zaradite sarađujući sa nama!

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem