Volkswagen Golf 4 1.9 TDI, 2001. godište iz Paraćina

Otkup automobila Volkswagen Golf 4 1.9 TDI
Volkswagen Golf 4 iz 2001. godine sa petoro vrata sa emisionom klasom motora Euro 3 i manuelnim menjačem od 6 brzina često je viđen auto na našim ulicama. Kako je otkup automobila naš posao, spremili smo za vas informacije o tome kako je prošao otkup ovog Volkswagen Golfa 4 1.9 TDI, 2001. godište.

Otkup automobila Volkswagen Golf 4 1.9 TDI

Karakteristike automobila Volkswagen Golf 4 1.9 TDI iz 2001. godine

 • Polovni automobil Volkswagen Golf 4 1.9 TDI 2001. godište
 • Vrsta: Hečbek
 • Motor: Dizel
 • Zapremina motora: 1896 cm3
 • Snaga motora:85 / 116 (kw / KS)
 • Emisiona klasa:
 • Manuelni menjač sa 6 brzina
 • 5 sedišta
 • 4 / 5 vrata
 • registrovan do septembra 2017. godine
 • od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, bočni airbag, child lok, ABS, ESP, ASR, alarm, bokada motora, centralno zaključavanje, putni računar, električni podizači, električni retrovizori, radio CD, svetla za maglu, grejači retrovizora, električni retrovizori, daljinsko zaključavanje…
 • bez oštećenja.

Otkup i cena Volkswagen Golf 4 polovnjaka

Veoma popularan, kako među ženama tako i muškarcima, vrlo često je viđen automobil na putu. Praktičnost, udobnost i komfornost je ono što krasi ovaj automobila. Pouzdan automobil koji ne iziskuje previše novca za održavanje, a sama cena rezervnih delova je prihvatljiva.

Vlasnik automobila, vrlo ponosan na ovog mališana, odlučio se na korak da ga otkupi iz finansijskih razloga. Kao prvi vlasnik ovog automobila ima samo reči hvale, jer ga, kako on voli reći “moja mašina” nikada nije izneverila. Automobil je u dobrom stanju, u prvoj farbi i urađen pregled AMSS na kilometražu.

Ovaj, vrlo prijatan čovek okrenuo je naš broj želeći da se raspita za cenu automobila koju bi dobio prilikom otkupa. Naša prvobitna ponuda delovala mu je malo ispod očekivanja, ali smo kroz par minuta uspeli da dođemo do cene na obostrano zadovoljstvo. Cena za ovaj Volkswagen Golf 4 1.9 TDI, 2001. godište iznosi 2. 450 €. Isplativši novac vasniku, kao i po dogovoru nastavili smo sa obavezama oko preostalih papira.

Fer i pošten otkup svih Volkswagen automobila

Naša delatnost je otkup automobila i trudimo se i dajemo sve od sebe da to činimo na fer i prijatan način. Ukoliko i vi imate neki Volkswagen automobil koji biste želeli da prodate na najbrži i najefikasniji način, slobodni ste da nam se obratite preko telefona ili da nam pišete na mail.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem