Toyota Yaris, 2002. godište, Beograd

prednji prikaz sivog automobila Toyota Yaris

Toyota Yaris je supermini kompaktni automobil, koji je stigao na tržište 1999. godine zamenivši modele Starlet i Tercel. Proizvodio se u četiri generacije, od kojih je trenutno aktuelna ona iz 2020. godine. Prva generacija je imala tri karoserije – hečbek, kupe i sedan, a bila je pod nazivom Yaris ili Echo u zavisnosti od tržišta na kome prodavao automobil.

Sa početkom proizvodnje druge generacije dolazi do prestanka plasiranja kupe verzije ovog vozila, što će se nastaviti do danas. Od 1999. godine pa sve do  2019. godine na tržištu Japana se za naziv automobila Toyota Yaris koristio drugi naziv – Toyota Vitz, što se promenilo od 2020. godine.

Vlasnik modela Toyota Yaris nas je kontaktirao sa željom da se bliže raspita o našim uslugama, s obzirom da je o tome samo površno čuo od jednog našeg zadovoljnog klijenta. Spomenuli smo da se na našem sajtu nalaze sve informacije o pogodnostima koje nudimo, ali smo takođe naglasili da radimo besplatnu procenu vozila.

Toyota Yaris, karakteristike:

  • Polovno, neregistrovano vozilo
  • Godište: 2002.
  • Pređena kilometraža: 260.000km
  • Karoserija: hečbek
  • Gorivo: benzin
  • Snaga motora: 50/68 (kWKS)
  • Prednji pogon
  • Manuelna klima

Zadnji prikaz sivog automobila Toyota YarisKako je tekao proces otkupa?

Prodavac polovnog, neregistrovanog automobila Toyota Yaris nas je kontaktirao u ranim jutarnjim časovima sa željom da se samo informiše o tome po kom principu obavljamo naš otkup. Međutim, ipak smo zakazali sastanak istog dana u za popodnevne časove u beogradskom naselju Velika Moštanica. 

Kao po običaju, bili smo tačni i došli u dogovoreno vreme na mesto sastanka. Nakon kraćeg upoznavanja i razgovora, rešili smo da pređemo na posao i obavimo test vožnju. Automobil je u dobrom stanju, uprkos svom godištu. U skladu sa tim, raspitali smo se o pređenoj kilometraži, koja takođe nije bila drastično velika. Jedini minus je što vozilo nije registrovano, pa u tom pogledu zahteva ulaganje. Nakon brze i efikasne analize, ponudili smo cenu od 1.200 evra, što je bila prava mera sa kojom se vlasnik složio. 

Da li ste i vi zainteresovani za prodaju polovnog vozila?

Naša agencija za otkup polovnih automobila se bavi kupovinom svih vozila bez obzira na njihovo stanje, vrstu, model. U skladu sa tim, otkupljujemo baš sve, a da pritom dajemo najbolju moguću ponudu.

Kontaktirajte nas, pa ćete moći da se uverite u efikasnost našeg poslovanja.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem