Toyota Corolla, 2004. godište, Beograd

Crna toyota corolla

Toyota Corolla je jedan od najprodavanijih putničkih automobila u istoriji. Prva generacija je počela sa proizvodnjom davne 1966. godine, a do danas je prodato preko 40 miliona primeraka. Njeni večiti rivali su Nissan Sunny, po prvi put predstavljen isto kada i Corolla, a kasnije i Honda Civic i Mitsubishi Lancer.

U početku je pogon bio na zadnjim točkovima na većini modela, ali je vremenom prelazio na prednje točkove, što je kasnije i preovladalo kod svih modela, dok je pogon na sva četiri točka bio redak. 

Vlasnik modela Toyota Corolla iz 2004. godine nas je kontaktirao putem telefonskog poziva radi prodaje svog automobila. S obzirom na to da se nalazimo na istoj opštini, predložili smo da dođe kod nas i da tu obavimo pregled vozila.

Toyota Corolla, karakteristike:

  • Karoserija: Hečbek
  • Godište: 2004. 
  • Menjač: Manuelni 5 brzina
  • Gorivo: Dizel
  • Kilometraža: 235.000 km
  • Kubikaža: 1995 cm3
  • Snaga motora: 85/116 (kW/KS)
  • Pogon: Prednji

Kako je tekao proces otkupa?

Parkirana crna toyota corolla

Prodavac nas je posetio na beogradskoj opštini Čukarica, kako bismo obavili pregled njegove Toyote i utvrdili otkupnu cenu. Ugostili smo vlasnika, i nakon kratkog upoznavanja počeli sa pregledanjem automobila. Nisu utvrđena nikakva eksterijerna oštećenja, niti krupniji kvarovi i disfunkcije, međutim, enterijer je bio vidno ishaban.

Kao rutinski nastavak testiranja, obavili smo i test vožnju, kojom je utvrđeno nekoliko sitnih nepravilnosti u radu, ali je sve ostalo bilo na zadovoljavajućem nivou. 

Ponudili smo prodavcu iznos od 2.250 evra, što smo smatrali korektnom cenom, a i sam prodavac se složio sa tim. Isplatili smo pun iznos na licu mesta, kao što to uvek radimo i uspešno zaključili još jedan proces otkupa automobila.

Da li i vi razmišljate o prodaji vašeg automobila?

Ukoliko vam je potreban brz i efikasan otkup polovnih automobila, možete nas kontaktirati i mi ćemo izaći u susret u najkraćem roku. 

Otkupom svih vrsta vozila se bavimo dugi niz godina, imamo ogromno iskustvo u ovoj branši i sa pravom se nazivamo profesionalcima u svom poslu.

Vršimo i besplatnu procenu vrednosti vozila, što prodavci prepoznaju kao veoma bitnu povoljnost.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem