Toyota Corolla 1.3 XL 1990 iz Beograda

Toyota Corolla Xl 1990

Prva Toyota Corolla je izašla sa proizvodnih traka 1966. godine. Toliko je bila popularna, da je već 1974. postala najprodavaniji automobil na svetu. Pre 2 godine Toyota je obeležila prodaju 40 milionitog vozila! Kada bi se računale sve preprodajte i trgovine preko agencija za otkup automobila, ko zna koliki bi broj onda bio. Pogledajte kako je protekao otkup jedne Corolle XL iz Beograda.

Toyota Corolla Xl 1990

Karakteristike automobila Toyota Corolla XL 1990 godište

 • Polovan automobil Toyota Corolla XL 1990.
 • Limuzina
 • 246.000 km
 • Benzin
 • Zapremina motora 1300 cm3
 • Snaga motora 69 KS
 • Euro 2 emisiona klasa
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • 5 sedišta
 • Siva boja
 • Oštećena farba

Otkup i cena polovne Toyote Corolla

Kada nam se vlasnik javio, bili smo pomalo iznenađeni. Očekivali smo nekog starijeg gospodina, ali je trenutni vlasnik bio mladić. Mada, to i nije toliko čudno, kada se u obzir uzme činjenica da je ovaj automobil pravi izbor za vozače početnike. Što je upravo i bila situacija u kojoj se nalazio trenutni vlasnik.

Položio je vozački ispit pre 2 godine, skupio nešto para i odlučio se da kupi Corollu od komšijine žene. Budući da je, nažalost, njen suprug preminuo i ona automobil nije ni koristila. On i nije loše prošao, s obzirom da je prethodna vlasnica sama mogla da kontaktira našu agenciju, al eto, to sad on čini 2 godine kasnije.

On je prvi sumnjao u kvalitet automobila, ali tada ipak nije puno mario, jer je pre svega bio početnik i u suštini mu je bio potreban bilo koji auto. Kako je vreme prolazilo i kad je počeo da upoređuje svoj automobil sa automobilima njegovog društva, pa i novijim automobilima uvideo je kvalitet japanskog inžinjerstva.

Toyota Corolla Xl 1990

Međutim, kada je stekao dovoljno iskustva, osećao je da mu je potreban noviji, moderniji automobil. Tražio je način da ga brzo proda i naišao na naš sajt. Pozvao nas je da se raspita za cenu. Sproveli smo standardnu proceduru, saznali opšte informacije o automobilu i dogovorili se da sutradan dođemo da besplatno procenimo vrednost automobila.

Sutradan smo stigli u Borču i upoznali vlasnika i njegov automobil. Videli smo da je auto generalno u dobrom stanju, osim oštećenja farbe iznad zadnjeg točka. Odredili smo da je fer cena za polovni automobil Toyota Corolla XL iz 1990. 400 evra. Vlasnik je bio zadovoljan, jer je verovatno i sam kupio auto po toj ceni, al’ mi svakako određujemo fer cenu, nezavisno od koga je ranije kupljeno. Dali smo mu novac u kešu, uzeli ključeve, preuzeli posao oko papirologije i nastavili svojim putem.

Fer i pošten otkup svih Toyota automobila

Možda ste i vi početnik, ili prosto želite da prodate svoj auto? U svakom slučaju, pozovite nas i mi ćemo vam brzo i efikasno pomoći u vašoj nameri.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem