Suzuki SX4 iz Beograda – havarisani automobil

Suzuki SX4 iz Beograda – havarisani automobil

Pored toga što su polovnjaci naša glavna delatnost, mi vršimo otkup havarisanih automobila svih vrsta. Nažalost, dešavaju se saobraćajne nesreće kao i fatalni kvarovi po automobili često ostaju potpuno neupotrebljivi. Upravo jedan takav havarisani automobil smo otkupili od vlasnika iz Beograda.

Pogledajte kako je prošao nedavni otkup havarisanog vozila – Suzuki SX4 u Beogradu.

Karakteristike havarisanog vozila Suzuki SX4 2004.

Poslednji automobil koji je naša agencija otkupila je havarisani Suzuki SX4 iz 2004. godine. Kao što se na osnovu priložene slike može videti, prednji deo automobila je u potpunosti havarisan. Branik ne postoji, točkovi su pukli, osovina automobila je popucala, a šoferšajbna je u potpunosti razbijena. Korozija je sustigla slupani Suzuki, posebno na prednjem delu vozila, nastala kao posledica dužeg stajanja i nekorišćenja, nakon sudara automobila. Upravo je to i bio jedan od razloga zašto nas je vlasnik pozvao sa željom da ga proda, jer su i komšije već počele da se žale na automobil koji stoji ispred kapije i narušava izgled okoline, a pritom uopšte nije u voznom stanju. Daljim pregledom automobila utvrđeno je da je i sam motor takođe zarđao i u potpunosti je neupotrebljiv.

Dakle, automobil je bio namenjen isključivo za otkup havarisanih vozila, i nije moguće njegovo dalje sređivanje i eventualnu upotrebu.

Suzuki SX4 havarisani automobil

Ovako je protekao otkup havarisanog vozila

Kao što smo već naveli, zbog primedbi koje je dobio od strane komšija, vlasnik nas je pozvao na broj telefona koji je pronašao na našem sajtu sa željom da što pre uklonimo vozilo koje se nalazi ispred njegovog dvorišta. Naš sajt je našao jednostavnom pretragom na Google-u, a mogućnost da svoj auto proda kao havarisano vozilo je bila ključna da okrene naš broj.

Nakon što nas je kontaktirao i objasnio u kakvom se stanju nalazi automobil, predložili smo mu maksimalno moguću cenu koju možemo za ovakav havarisani automobil da ponudimo, i sa kojom se i sam vlasnik odmah složio. Dogovoreno je da odemo na njegovu adresu, zajedno sa šlep-službom, što uvek i činimo kada automobil nije u voznom stanju. Tako smo i uradili, havarisani automobil je otkupljen i odvežen, vlasnik je rešio svoj problem sa komšijama i završili smo još jedan uspešan posao, pri čemu je isplata novca odmah u kešu bila zagarantovana.

Ponuda za otkup havarisanog vozila

Uzimajući u obzir stanje u kojem se vozilo nalazi, najveća moguća cena koju smo mogli da ponudimo bila je 15.000,00 dinara. Vlasnik se odmah složio sa tim i dogovor je sklopljen.

Fer i pošten otkup havarisanih vozila

Ukoliko i vi posedujete neki havarisani automobil, a cilj vam je da ga u što kraćem roku i po najboljoj ceni prodate, OtkupAutomobila.rs je pravi izbor za vas. Sve što je potrebno da uradite jeste da nas okrenete naš broj telefona i da otpočnemo otkup.

[button colour=”accent” type=”slightlyroundedarrow” size=”large” link=”” target=”_self”]Pozovite 065 98 98 368[/button]

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem