Suzuki Swift 1.3 glx, 2000. godište iz Beograda (Mirijevo)

Suzuki Swift 1.3 glx, 2000. godište iz Beograda (Mirijevo)
Sa sedištem u Hamamacu, Suzuki je japanski proizvođač automobila i motocikala. 2012. godine našao se na devetom mestu proizvođača automobila u svetu, a na četvrtom mestu u Japanu, sa preko 2, 8 miliona proizvedenih vozila.

Suzuki Swift je pouzdan, mali potrošač i jeftin za održavanje. S obzirom da spada u kategoriju malih gradskih autića, kao mana može se navesti komfor. Otkup automobila je naša redovna delatnost, zato pogledajte kako smo otkupili polovni automobil Suzuki Swift 1.3 glx, 2000. godište iz Beograda, kao i kolika je bila cena polovnog Swifta -a.

Suzuki Swift 1.3 glx, <span itemprop=2000. godište iz Beograda (Mirijevo)” width=”750″ height=”400″ />

Karakteristike automobila Suzuki Swift 1.3 glx iz 2000. godine.

 • Polovni automobil Suzuki Swift 1.3 glx, 2000. godište
 • Vrsta: hečbek
 • Kilometraža: 189.543 km
 • Motor: benzin + Gas (TNG)
 • Zapremina motora: 1300 cm3
 • Snaga motora: 53/72 (kW / KS)
 • Emisiona klasa: euro 3
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • 5 sedišta
 • 2/3 vrata
 • Registrovan do 09.2017.
 • Od dodatne opreme: servo volan, elktrični podizači, grejači retrovizora, aluminijumske felne, branici u boji auta, daljinsko zaključavanje, električni retrovizori, senzori za svetla, radio / kasetofon
 • Bez oštećenja.Suzuki Swift 1.3 glx, 2000. godište iz Beograda (Mirijevo)

Otkup i cena Suzuki Swift glx polovnjaka

Pravi gradski auto, koji vas nikada neće ostaviti na putu ili izneveriti, kako kaže bivši vlasnik: “Pravi Japančić, radi, ne staje.”

Odličan autić, čiji se odlični primerci mogu naći za male pare. Mana mu je komfor i enterijer koji je siromašan, jer siva plastika baš para oko, ali kvalitet je odličan, s obzirom na iznos novca koji treba izdovijiti za njega.

Prvi automobil vasnika. Kupio ga od oca jednog od prijatelja, koji ga je redovno održavao. Istu odgovornost je nastavio i sledeći vlasnik.

Reči vlasnika: “Neverovatno zahvalan auto, koji se bukvalno rečeno ne kvari! Mališan koji vas nikada neće ostaviti na putu ili izneveriti.”

Kao što smo već spomenuli u prethodnim redovima, razlog zbog kojeg se vasnik odlučio na korak prodaje svog prvenca, jeste da sa svojih 198 cm visine, bio bi red da posle više od pola decenije ne muči muku za vozačkim sedištem, već sebi priušti malo veći komfor.

Kada smo došli kod valsnika, nismo se iznenadili zatečenim stanjem automobila. Nakon kraće inspekcije i urađenog testa vožnje pregovarali smo o ceni. Za automobil star 17 godina, bio je u vrlo dobrom stanju. Imajući to  vidu, utvrdili smo da je fer cena za ovaj Suzuki Swift 1.3 glx, 2000. godište cena  1 100 .

Fer i pošten otkup svih Suzuki Swift automobila

Ukoliko i vi imate Suzuki koji biste voleli da prodate bez mnogo muke, pozovite naš broj za brzu i efikasnu prodaju ili nam pošaljte mail.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem