Smart Fortwo W450 Kupe Mcc cdi 2002. godište, Prijepolje

Crno-crveni Smart auto

Smart Fortwo W450 je prva generacija Smart automobila kompanije Mercedes-Benz. Ovaj gradski automobil se proizvodio od 1998. do 2007. godine, sa pogonom na zadnje točkove i dva sedišta. 

Poseduje Cdi motor, sa potrošnjom 3.3 litra na 100 km i CO2 emisijom od samo 88 g po km, što ga je u trenutku proizvodnje činilo automobilom sa najmanjom stopom emisije ugljen dioksida. Godine 2014. Fortwo je dobio nagradu ‘Best Microcar’ petu godinu za redom od strane čitalaca kineskog magazina Auto, Motor i Sport.  

Vlasnik Smart Fortwo automobila je kontaktirao našu agenciju kako bi saznao koju otkupnu cenu možemo da mu ponudimo. Veoma brzo smo ugovorili sastanak kako bismo besplatno utvrdili stanje vozila i procenili vrednost

Karakteristike: 

  • Stanje: polovni automobil
  • Godište: 2002
  • Kilometraža: 150.453 km
  • Karoserija: Kupe
  • Gorivo: Dizel
  • Kubikaža: 799 cm3  
  • Pogon: zadnji
  • Broj vrata: 2/3
  • Broj sedišta: 2 sedišta

Sastanak sa vlasnikom i dogovaranje otkupa 

Kako bismo izvršili procenu i otkup, otišli smo u Prijepolje, na adresu vlasnika. On je u što kraćem roku želeo da proda svoj automobil koji nije imao nikakva vidna oštećenja. Kada smo završili probnu vožnju, ustanovili smo da je auto u veoma dobrom stanju i da je cena koju možemo da ponudimo za njega 2.500 evra. 

Vlasniku je ova cena odgovarala, te je odmah pristao, a mi smo čitav iznos isplatili na licu mesta. Otkup je prošao bez ikakvih poteškoća, pa smo se svi rastali zadovoljni.

Želite li i vi da prodate svoj polovni automobil?

Ukoliko i vi želite da prodate svoj polovni automobil i za njega dobijete najpovoljniju cenu otkupa, uz brz i lak dogovor – naša agencija za otkup vozila je pravo mesto za vas. Budite slobodni da nas kontaktirate kako biste dobili odgovor na sve pojedinosti koje vas zanimaju.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem