Škoda Roomster 1.4 TDI, 2007.godište, Beograd

Auto skoda roomster

Škoda Roomster tehnički se pojavio na tržištu 2006. godine, a koji je proizvodila češka fabrika automobila Škoda. Radi se o multi-namenskom vozilu, odnosno limuzini sa petoro vrata, koje zbog svog dizajna pruža totpuni ugođaj tokom vožnje.

Ovaj automobil poseduje klizna vrata i pruža mogućnost pomeranja srednjeg zadnjeg sedišta pa se tako dobija dodatni prostor, odnosno mesto tokom putovanja. Kada je reč o sigurnosti ovog atumobila, Škoda Roomster 1,4 TDI definitivno odnosi prvo mesto budući da je na Euro NCAP crash testu za sigurnost osvojio najveću ocenu!

Vlasnik Škode Roomster-a nas je pozvao na preporuku svog prijatelja sa kojim smo pre nekoliko meseci sarađivali. Budući da je dobio samo reči hvale za nas, kontaktirao nas je kako bi obavili procenu vrednosti automobila, a onda i otkup.

Škoda Roomster 1,4 TDI, karakteristike:

  • Godište: 2007.
  • Karoserija: Minivan
  • Gorivo: Dizel
  • Snaga: 51/68 (kw/ks)
  • Konfiguracija: 3-linijski

Kako je tekao proces otkupa?

U toku radnog vremena primili smo poziv od vlasnika automobila gde nam je rekao neke osnovne informacije kako bi stekli prvi utisak o automobilu. S obzirom na to da je prodavac prijavio određene nedostatke na automobilu, hteli smo naravno da vidimo automobil uživo kako bi mogli da damo tačnu procenu vrednosti automobila.

S obzirom da smo tokom razgovora saznali da je prodavac automobila na samo nekoliko minuta vožnje od nas, uputili smo se ka njemu već sutradan ujutru. Na Novom Beogradu sačekao nas je fin mladić sa kojim smo se prvo upoznali, a zatim se odmah bacili na posao. Pogledali smo detaljno automobil i uočili iste one nedostatke koje je i sam prodavac napomenuo tokom razgovora. Osim toga, drugih oštećenja nije bilo te nam je jedino ostalo još da proverimo kako se automobil ponaša u toku vožnje.

Test vožnje nam je potvrdio da je automobil potpuno siguran za vožnju, nije imao veliku kilometražu, a sve ostale njegove funkcije i performanse bile su u odličnom stanju. Na osnovu svega viđenog, procenili smo da bi maksimalna cena automobila bila 3,650 evra sa čim se prodavac odmah složio.

Na obostrano zadovoljstvo, vrlo brzo smo završili kupoprodajni proces, a vlasniku na licu mesta isplatili novčanu naknadu i time dodali još jednu u nizu zadovoljnih mušterija.

Škoda roomsterDa li razmišljate o prodaji svog automobila?

Ukoliko razmišljate, ili ukoliko budete razmišljali o prodaji svog automobila, obavezno nas kontaktirajte, a mi ćemo u najkraćem mogućem roku odgovoriti na vaš zahtev.

Čak u ukoliko sami mislite da vaš stari automobil ne vredi, savetujemo da nas ipak pozovete i dobijete tačne i proverene informacije budući da uz uslugu otkupa, nudimo i besplatnu procenu vrednosti automobila.

Otkup automobila je nešto za šta smo sigurni da radimo najbolje, te vam garantujemo da se nećete pokajati ukoliko baš mi budemo vaš izbor.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem