Škoda Octavia, 2003. godište, Beograd

bočni prikaz polovnog automobila Škoda octavia

Škoda Octavia je automobil koji proizvodi češka fabrika Škoda, od 1996. godine, a do danas se pojavio u tri generacije. Prva generacija se proizvodila do 2011. godine u modernoj Škoda fabrici i imala je od početka pojedine delove opreme koji su bili standard vozila više klase.

Od 1998. godine je počela da se proizvodi i kao karavan, a sledeće godine i kao 4×4. Škoda Octavia je modernizovana 2000. godine, a predstavljen je i luksuzni model Laurin & Klement.

Prodavac polovne Škoda Octavia nas je kontaktirao u jutarnjim časovima, radi saradnje. Ukratko nam je rekao o kom automobilu je reč i koje su osnovne karakteristike vozila, pa smo se dogovorili da se sastanemo.

Škoda Octavia, karakteristike:

  • Godište: 2003.
  • Kilometraža: 211.000 km
  • Kubikaža: 1896 cm3
  • Snaga motora: 81/110 (kW/KS)
  • Broj vrata: 4/5 vrata
  • Pogon: Prednji
  • Gorivo: Dizel
  • Menjač: Manuelni 5 brzina

Kako je tekao proces otkupa?

Vlasnik nas je kontaktirao u jutarnjim časovima radi prodaje svoje polovne Škoda Octavie. Istog dana, posle podne smo izašli na teren i sastali se sa vlasnikom. Vozilo je bilo u zaista dobrom stanju, iako je prešlo veliki broj kilometara.

Odradili smo pregled vozila i proverili njegove performanse i ispravnost test vožnjom. Pokazalo se da izgled vozila odgovara njegovom stanju, uglavnom je sve bilo ispravno i na zadovoljavajućem nivou. 

Ponudili smo cenu od 1.900 evra, što je vlasniku odgovaralo, jer je i sam procenio da njegov automobil vredi toliko. Isplatili smo keš prodavcu na licu mesta i time uspešno zaključili još jedan proces otkupa.

Da li i vi prodajete svoj automobil?

Ako posedujete staro vozilo koje želite da prodate i treba vam otkup automobila, kontaktirajte nas i uz dobru cenu ćete prodati automobil brzo i lako.

Besplatna procena vozila je nešto što radimo već godinama unazad, što je od velikog značaja za vlasnike polovnih automobila. Vaše je samo da nam pošaljete podatke o vozilu, a mi ćemo proceniti vrednost vašeg automobila i potruditi se da u što kraćem roku dobijete novac u zamenu za vaš automobil.

Još jedna od pogodnosti koje nudimo je otkup svih vrsta vozila bez obzira na njihovo stanje. Budite slobodni da nas pozovete za saradnju, koja će doneti obostranu dobit.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem