Škoda fabia, treća generacija, hečbek, 2015. godište, Beograd

Crvena Škoda fabia

Škoda Fabia treće generacije je moderan i svestran kompaktni hečbek koji je bio popularan izbor među vozačima od svog predstavljanja 2014. Kao deo Volksvagen grupe, ovaj češki proizvođač automobila je izgradio reputaciju za isporuku praktičnih, dobro izgrađenih i pouzdanih vozila. Fabia treće generacije nastavlja ovu tradiciju sa svojim prefinjenim dizajnom, efikasnim motorima i prostranom unutrašnjosti.

U unutrašnjosti, kabina nudi udobno i funkcionalno okruženje, sa dovoljno prostora za putnike i izdašnim kapacitetom prtljaga. Fabia je opremljena širokim spektrom naprednih bezbednosnih funkcija i opcija za informacije i zabavu, što je čini privlačnim izborom za one koji traže spoj pogodnosti i tehnologije.

Vlasnik ovog automobila nas je pozvao jer je bio zainteresovan da čuje našu ponudu. Dogovorili smo sastanak dva dana kasnije.

Karakteristike:

  • Stanje: polovno
  • Godište: 2015.
  • Kilometraža: 139.324 km
  • Karoserija: Hečbek
  • Kubikaža 1422  cm3
  • Broj vrata: 4/5
  • Menjač: Manuelni 5 brzina
  • Broj sedišta: 5 sedišta

Sastanak sa vlasnikom i otkup vozila

Sa vlasnikom smo se sastali na Zvezdari kako bismo uživo procenili vrednost ovog automobila. Vozilo je bilo u dobrom stanju, baš onako kako ga je vlasnik opisao preko telefona, bez spoljašnjih oštećenja. 

Nakon prve vožnje, utvrdili smo da nema nikakvih problema i da je automobil u odličnom stanju. Vlasniku smo predložili cenu od 7.000 evra na koju je on pristao i koja mu je bila odmah isplaćena. Naš novi klijent i mi smo se rastali zadovoljni.

Ukoliko i vi želite da prodate vaš polovni automobil kontaktirajte nas!

Ukoliko vam je potreban neko za otkup automobila, na pravom ste mestu! Otkupljujemo sve vrste automobila, pa i one havarisane.

Ako imate neka pitanja, slobodno nas kontaktirajte, tu smo da odgovormo na svaki upit! Uvek se trudimo da iz otkupa svi izađemo zadovoljni.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem