Seat Ibiza 1.9 tdi, 2003. godište, Beograd

Seat Ibiza

SEAT Ibiza predstavlja model automobila proizvedenih u Španiji i pripada klasi malih automobila. Nazvan je po španskom ostrvu Ibiza, što je drugi model koji SEAT kompanija naziva po nekoj lokaciji, nakon SEAT Malaga. Prvenac SEAT Ibiza proizveden je 1984. godine.

Počevši od druge generacije ovog modela, kompanija koristi tehnologiju Volkswagen Group, poznatog nemačkog brenda. Automobil ima pet generacija i svi predstavljaju najprodavanije modele u okviru SEAT kompanije.

Vlasnik ovog automobila nas je kontaktirao u želji da proda svoje vozilo. Nakon kratkog opisa stanja i karakteristika automobila, odlučili smo da se sastanemo sa njim na Karaburmi, u Beogradu.

SEAT Ibiza 1.9 tdi karakteristike:

  • Godište: 2003.
  • Kilometraža: 200.000km
  • Gorivo: Dizel
  • Karoserija: Limuzina
  • Kubikaža: 1896 cm3
  • Vrata: 2/3 vrata

Dogovor sa vlasnikom

Nakon obavljenog telefonskog razgovora sa vlasnikom automobila, odlučili smo da obavimo besplatnu procenu vrednosti vozila. Automobil je izgledao isto kao što ga je vlasnik opisao, pa smo krenuli u jednu test vožnju.

S obzirom na to da je vožnja prošla dobro, bez nekih problema, odlučili smo se da ponudimo vlasniku cenu od 1400 evra. Pošto mu je cena u potpunosti odgovarala, rukovali smo se i otplatili mu iznos u celosti na licu mestu. Zatim smo krenuli nazad, zadovoljni kupovinom.

Da li želite da prodate automobil?

Ukoliko tražite otkup automobila kontaktirajte nas da dogovorimo procenu vrednosti vašeg vozila. Brzo, lako i efikasno, u vreme kada vama najviše odgovara!

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem