Renault Scenic, 1999. godište iz Beograda

bočni prikaz plavog automobila Renault Scenic

Renault Scenic pripada kategoriji kompaktnih višenamenskih vozila i kao takav se po veličini nalazi odmah iza klasičinih “minivan” automobila. Dolazi od poznatog francuskog proizvođača u četiri generacije, a takođe je i prvi automobil ovog tipa u Evropi.

Njegova šasija je bazirana na modelu Renault Megane, koji je znatno manji automobil. Godine 1997. dobija nagradu Evropski automobil godine. Druga, treća i četvrta generacija obogaćene su i verzijom Grand Scenic sa sedam mesta umesto dotadašnjih pet.

Vlasnik automobila Renault Scenic prve generacije je kontaktirao našu firmu za otkup polovnih vozila. Na našem sajtu je saznao za pogodnosti koje pružamo prilikom kupovine, a najviše ga je privukla činjenica o besplatnoj proceni vrednosti automobila. Osim toga, trudimo se da budemo što efikasniji u radu i što isplativiji prema prodavcima.

Renault Scenic, karakteristike:

  • Godina proizvodnje: 1999.
  • Kilometraža: 250.000km
  • Snaga Motora: 75/102 (kW/KS)
  • Gorivo: dizel
  • Bez plivajućeg zamajca
  • Prednji pogon
  • Manuelni menjač
  • 5 brzina
  • 5 sedišta

levi bočni prikaz automobila Renault Scenic

Kako je tekao proces otkupa?

Prodavac vozila marke Renault Scenic nas je kontaktirao, nakon što je sve bitne infomracije o poslovanju pronašao na našem sajtu. Dogovorili smo se za mesto sastanka, kako bi mogli da se detaljnije upoznamo sa vozilom i njegovim spsobnostima. Ubrzo zatim smo i krenuli ka mestu susreta u beogradskom naselju Kaluđerica.

Obavili smo kratak razgovor sa vlasnikom i nakon toga zajedno obavili test vožnju po gradu. S obzirom na činjenicu da je automobil star preko 20 godina, kao i da ima solidnu pređenu kilometražu iza sebe, stanje mu je sasvim solidno. Na osnovu svega navedenog, smatrali smo da bi realna cena za ovaj polovni automobil bila 900 evra, što je dotadašnji vlasnik prihvatio, pa je i dgovor postignut veoma lako. 

Kao agencija za otkup polovnih automobila često smo do sada imali dodirnih tačaka sa modelima marke Renault, s obzirom da vozila pomenutog proizvođača nisu retkost na našim ulicama.

Da li i vi prodajete sopstveno polovno vozilo?

Ukoliko se odlučite za prodaju polovnog vozila, razmislite o tome da bi smo najbolji kupac mogli biti baš mi, s obzirom na to da dajemo odličnu cenu, potpuno smo mobilni po pitanju transporta, a otkupljujemo sve automobile bez obzira na stanje. 

Kontaktirajte nas i sami se uverite u pogodnosti koje pružamo, kao i to zašto smo sve češći odabir mnogih prodavaca.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem