Renault Scenic 1.5 dCi, 2005. godište, Beograd

Metalik sivi Renault Scenic

Renault Scenic 1.5 dCi je svestran i porodično orijentisan automobil koji kombinuje praktičnost sa stilom, nudeći svež pogled na moderno porodično vozilo. Dizajniran da zadovolji potrebe porodica u pokretu, ovaj prostran i udoban model ima mnoštvo naprednih bezbednosnih funkcija i prilagodljivih opcija.

Sa svojim uglađenim linijama i prepoznatljivim dizajnom, Scenic 1.5 dCi je pravo vozilo koje bez napora premošćuje jaz između funkcionalnosti i estetike, što ga čini popularnim izborom među zahtevnim vozačima. 

Ispod haube, Scenic 1.5 dCi prikazuje štedljiv dizel motor koji isporučuje i snagu i impresivnu ekonomičnost goriva, što ga čini praktičnim izborom kako za gradske putnike tako i za avanturiste koji žele auto za duge vožnje. 

Pozvao nas je vlasnik iz Beograda kako bismo procenili vrednost njegovog vozila. Dogovorili smo se za sastanak koji je bio dva dana kasnije.

Karakteristike: 

  • Stanje: polovno
  • Godište: 2005.
  • Kilometraža: 220 300km
  • Karoserija: Monovolumen
  • Kubikaža: 1461cm3
  • Broj vrata: 4/5
  • Menjač: Manuelni 5 brzina
  • Broj sedišta: 5 sedišta

Sastali smo se sa vlasnikom radi procene vrednosti automobila

Želeli smo da procenimo ovaj automobil uživo i potencijalno dogovorimo otkup, pa smo otišli na adresu vlasnika ovog vozila. Automobil nije imao nikakvih spoljašnjih oštećenja i zaključili smo da je u veoma dobrom stanju. Tako smo završili procenu i ponudili vlasniku 2100 evra za ovaj automobil. On je prihvatio i pristao na otkup koji smo izvršili na licu mesta, plaćajući gotovinom. Nakon ovog sastanka, obe strane su bile zdovoljne jer je saradnja odlično protekla

Da li i vi želite da prodate svoj polovni automobil?

Ako i vi imate polovni automobil koji želite da prodate, mi možemo da vam pomognemo! Otkup automobila je pravi izbor za vas ako ne želite da samostalno prodajete svoje vozilo.

Ako želite da zakažemo sastanak i procenimo vrednost vašeg automobila, kontaktirajte nas, uvek se trudimo da svaki klijent bude zadovoljan!

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem