Renault Megane kabriolet, 2006. godište, Beograd

bočni prikaz crnog kabrioleta

Francuska fabrika automobila Reno započela je sa proizvodnjom modela Renault Megane još davne 1995. godine. Do sada je bilo aktuelno četiri generacije: Prva generacija (1995-2003.), druga generacija (2002-2009.), treća generacija (2008-2016.), četvrta generacija (2016-do danas). 

Karoserije različitog tipa su se smenjivale i bile popularne u zavisnosti od generacije. Prema tome, Renault Megane dolazi kao hečbek sa troje i petoro vrata, sedan, kabriolet i karavan. Ubrzo nakon započinjanja proizvodnje druge generacije, 2003. godine dobija titulu evropskog automobila godine, a 2002. godine je dobio maksimalnih pet zvezdica na testovima sudara.

Prodavac pomenutog automobila je uprkos velikim prednostima, koje donosi Renault Megane pri gradskoj vožnji zbog svoje veličine, odlučio da ga proda, kako bi pazario veći porodični automobil. Pozvao je upravo nas, s obzirom na činjenicu da radimo besplatnu procenu vozila.

Renault Megane, karakteristike:

  • 2006. godište
  • Kilometraža: 140.000km
  • Karoserija: kabriolet
  • Gorivo: benzin
  • Snaga motora: 120/163 (kW/KS)
  • Prednji pogon
  • Manuelni menjač
  • 6 brzina
  • Automatska klima

zadnji prikaz kabrioleta Renault MeganeKako je tekao proes otkupa?

Vlasnik modela Menault Megane kabriolet nas je kontaktirao sa željom da što pre proda sopstveni auotomobil, s obzirom da mu je novac potreban za kupovinu većeg porodičnog automobila. Pored toga, vozilo nije registrovano, pa trenutno nije moguće voziti ga po putevima. 

Nakon poziva vlasnika, istog trenutka smo se uputili ka dogovorenoj lokaciji i nakon nekoliko razmenjenih rečenica, seli smo u automobil radi testiranja na lokalnom parkingu, gde smo se i sastali. 

Nismo želeli da iskoristimo žurbu prodavca za prodajom, te smo ponudili realnu cenu na osnovu objektivne procene. Ono što smo definitivno uzeli u obzir jeste to da vozilo nije registrovano, pa je naša ponuda bila nešto niža, ali korektna. Vlasnik je prihvatio ponuđenih 2.400 evra i otkup je završen efikasno. 

Da li vas zanima prodaja starog automobila?

Bez obzira da li prodajete staro vozilo u odličnom stanju ili potpuno havarisan automobil, kontaktirajte nas

Mi otkupljujemo sve vrste automobila, bez obzira na model i pređenu kilometražu. Osim toga, sam proces otkupa je u većini slučajeva brz i jednostavan.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem