Renault Megane, 2006. godište, Beograd

prednji prikaz sivog automobila Renault Megane

Francuska fabrika automobila proizvodi model marke Renault Megane od 1995. godine koji je nasledio Renault 19. Jedna od glavnih karakteristika po kojoj se pomenuti model izdvaja je bezbednost, a dokaz tome je ocena od 4 zvezdice (maksimalno mogućih 5) na evropskim testovima sudara. 

Trenutno je u proizvodnji četvrta generacija i to od 2016. godine, dok je za sve ove godine Renault Megane nudio modele različitih karoserija kao što su hečbek sa troje i petoro vrata, sedan, kupe, karavan. Osim toga, pomenuti francuski proizvođač je prvi na tržište Evrop uveo moderna kompaktna vozila u vidu modela Renaul Scenic.

Vlasnik jednog od modela Renault Megane druge generacije se raspitao o našem poslovanju, s obzirom da je dobio informacije da otkup automobila obavljamo brzo, efikasno i povoljno. 

Renault Megane, karakteristike:

  • Godina proizvodnje: 2006.
  • Pređena kilometraža: 160.000km
  • Karoserija: limuzina
  • Gorivo: benzin
  • Snaga motora: 72/98 (kW/KS)
  • Prednji pogon
  • Manuleni menjač
  • 5 brzina

bočni prikaz sivog automobila Renault Megane

Kako je tekao proces otkupa?

Prodavac nas je kontaktirao u želji da se dogovorimo oko sastanka gde bismo nakon besplatne procene vrednosti njegovog polovnog automobila obavili kupoprodaju. Dogovorili smo se oko mesta susreta i istog popodneva krenuli ka beogradskom naselju Zemun. 

Popodnevna gužva nas je malo usporila, ali smo ipak uspeli da stignemo na vreme, jer naročito cenimo vreme naših klijenata. U skladu sa tim, nismo gubili puno vremena na ćaskanje, već smo posle kraćeg upoznavanja sa vlasnikom automobila obavili i test vožnju. Utvrdili smo da je Renault Megane druge generacije zaista dobro očuvan, pa smo ponudili odličnu cenu od 2.200 evra, sa kojom je prodavac bio više nego zadovoljan.

Opisano vozilo je poprilično česta pojava na ulicama našeg glavnog grada, ali i u celoj zemlji. Ono što ga izdvaja je dobar odnos kvaliteta i cene, pa je zato čest izbor mnogih iskusnih vozača.

Da li i vi prodajete vaše vozilo?

Prodaja vozila može biti isplativo rešenje za vas, naročito ako se odlučite da poslujete sa nama, jer nudimo najbolju moguću cenu za otkup polovnih automobila.

Kontaktirajte nas kako bi se dogovorili oko sastanka i besplatne procene vašeg vozila.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem