Renault Megane 2006. godište, Beograd

bočni prikaz plavog automobila Renault megane

Renault Megane je automobil koji proizvodi poznati francuski proizvođač još od 1995. godine. To je kompaktno vozilo čija je četvrta generacija aktuelna od 2016. godine do danas. Pojavljuje se sa troje i petoro vrata, sa karoserijama: hečbek sedan, kabriolet kupe i karavan. 

Na Meganu je zasnovan Renault Scenic, prvi minivan koji je lansiran još 1996. godine. Megane druge generacije se proizvodio u periodu od 2002. do 2009. godine, a 2003. je dobio titulu evropskog automobila godine.

Vlasnik upravo ovog popularnog modela nas je kontaktirao u vezi saradnje, jer je želeo da svoj stari automobil zameni najnovijom verzijom Megana. Nakon kratkog upoznavanja i informisanja dogovorili smo se da se nađemo na beogradskoj opštini Novi Beograd, gde ćemo obaviti test vožnju.

Renault Megane, karakteristike:

  • Godište: 2006.
  • Karoserija: Hečbek
  • Kilometraža: 225.000 km
  • Snaga motora: 78/106 (kW/KS)
  • Gorivo: Dizel
  • Kubikaža: 1461 cm3
  • Broj vrata: 4/5
  • Menjač: Manuelni 6 brzina

Kako je tekao proces otkupa?

Prodavac nas je kontaktirao i u dogovoreno vreme smo se sastali na parkingu u blizini Beogradske arene. Kratko smo popričali, a zatim prešli na posao. Prvo smo odradili pregled automobila, gde se odmah moglo primetiti da je vlasnik vodio računa i vršio redovno održavanje.

Ubrzo nakon toga, seli smo u automobil kako bismo obavili test vožnju, zajedno sa vlasnikom. Ceo proces je protekao, uobičajeno, rutinski i nismo imali nikakvih poteškoća, čime je i vlasnik bio zadovoljan. 

Ponudili smo prodavcu vrlo pristojnu cenu od 2.400 evra, s obzirom na to da je vozilo bilo u zaista dobrom stanju. Naša ponuda je prihvaćena, nakon čega je usledilo rukovanje i isplata punog iznosa na licu mesta. Time je još jedan proces kupoprodaje uspešno zaključen.

Da li i vi razmišljate o zameni vašeg vozila?

Ukoliko vam je potreban otkup automobila, možete nas kontaktirati i uz dobru cenu i naše brzo reagovanje proces otkupa će biti lakši nego ikad.

Već godinama unazad radimo besplatnu procenu vozila, što je naročito interesantno vlasnicima automobila, a mi je kao povoljnost posebno ističemo.

Takođe, još jedna od pogodnosti koje nudimo je otkup svih vrsta vozila bez obzira na njihovo stanje. Budite slobodni da nas pozovete za saradnju, koja će doneti obostranu dobit.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem