Renault Megane, 2004. godište, Šabac

Plavi reno megan bez tablica

Renault Megane od 1995. godine do danas proizvodi francuska fabrika automobila Renault. To je kompaktni automobil, čija je četvrta generacija predstavljena 2016. godine i još uvek je aktuelna. 

Pojavljuje se sa troje i sa petoro vrata, u hečbek verziji, kao sedan, karavan i kabriolet kupe. Megane se odlikuje pre svega visokim stepenom bezbednosti i 1998. godine je dobio četiri od mogućih pet zvezdica na evropskim testovima sudara.

Vlasnik modela Renault Megane druge generacije, koja je i danas popularna na našim prostorima, nas je kontaktirao kako bi se raspitao o uslovima otkupa koji vršimo. Nakon kratkog razgovora uvideo je sve povoljnosti koje nudimo i predložio da dogovorimo sastanak.

Renault Megane, karakteristike:

  • Karoserija: Hečbek
  • Gorivo: Benzin
  • Kilometraža: 156.000 km
  • Broj vrata: 4/5
  • Kubikaža: 1600 cm3
  • Snaga motora: 83/113 (kW/KS)
  • Pogon: Prednji
  • Menjač: Manuelni 5 brzina

Kako je tekao proces otkupa?

Parkirani plavi reno megan

Prodavac se nalazi u Šapcu, pa smo se dogovorili da sastanak bude sledećeg dana pre podne. U Šabac, odnosno na mesto sastanka, smo kao i obično, pošli u kasnim jutarnjim časovima, kako bismo imali vremena da natenane obavimo procenu. 

Pregledali smo automobil, eksterijer, kabinu i komponente pod haubom, a zatim prešli na test vožnju. Međutim, vozilo nije bilo registrovano, pa nismo bili u mogućnosti da uđemo u saobraćaj, već smo testiranje funkcionalnosti obavili na obližnjem parkingu.

Nakon celokupne procene stanja i vrednosti vozila, došli smo do cene od 1.800 evra koju smo ponudili vlasniku. Naša ponuda je prihvaćena, što je označilo još jedan uspešno završen proces otkupa.

Da li i vi razmišljate o prodaji polovnog automobila?

Otkup automobila je branša u kojoj poslujemo već dugi niz godina, a naročito veliko iskustvo imamo u otkupu tako popularnih modela kao što je Renault Megane.

Vršimo besplatnu procenu vrednosti vozila i otkupljujemo sva vozila koja imaju legalne potvrde o vlasništvu – cena, marka i stanje nisu uslov.

Budite slobodni da nas kontaktirate, a mi ćemo vam izaći u susret u najkraćem mogućem roku.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem