Renault Megane 1.9 DCI 2004. godište sa Konjarnika

Automobil Reno Megan
Otkupili smo Renault Megane 1.9. DCI proizveden 2004. godine sa dizel motorom zapremine 1.9. Automobil je u solidnom stanju. Na izgled deluje potpuno očuvan, i spolja i unutra.

Pogledajte kako je protekao otkup ovog polovnog automobila i koliko košta Renault Megane star 13 godina.

Automobil Reno Megan

Odlike automobila: Renault Megane 1.9 DCI iz 2004. god.

 • Polovni automobil Renault Megane 1.9 DCI 2004. godište
 • Kilometraža: 161.000 km
 • Karavan
 • Dizel motor zapremine 1490 cm3
 • 78/106 (kW/KS)
 • Crvena
 • Manuelni menjač 6 brzina
 • Nema klimu
 • Registrovan još dva meseca
 • U voznom stanju
 • 4/5 vrata
 • Od ostale opreme poseduje: airbag za vozača i suvozača, bočni airbag, ABS, ESP, ASR, Alarm, kodiran ključ, daljinsko i centralno zaključavanje, blokada motora, putni računar, servo…

Renault Megane automobil

Otkup i cena polovnog Reno Megana

Reno Megan karavan je veliki, vrlo komforan automobil. Pogodan je za porodice sa decom, jer mogu komotno stati pet putnika, a prtljag je ogroman, tako da može stati dovoljno stvari i za duža putovanja. Vrlo je pouzdan, pogodan je za gradsku vožnju, a odličan je i za putovanja, kao što smo već naveli. Na otvorenom putu vrlo malo troši, dok po gradu troši više goriva, ali srazmerno veličini sasvim prihvatljivo. Vlasnik je odlučio da ga proda da bi kupio noviji automobil. Pozvao nas je telefonom da pita za cenu po kojoj bi mogao da proda Reno Megan u solidnom stanju.

Preko telefona objasnio nam je u kakvom je stanju automobil. Kako je potrebno da ipak uživo pogledamo automobil da bismo odredili cenu po kojoj možemo da ga otkupimo, dogovorili smo se da se nađemo. Zbog njegovih obaveza susret je odložen više puta ali smo se kroz nekoliko dana našli.

Sa vlasnikom smo se našli na njegovoj adresi, videli smo da je auto u solidnom stanju, star ali očuvan i onda smo preciznije utvrdili vrednost na osnovu funkcionalnosti. Na motoru su se videla izvezna oštećenja, kao i na drugim delovima. Trebalo je dosta srediti auto, pa smo mu ponudili smo mu 2.400 evra za Reno Megan. Vlasnik je pristao na ovu cenu i ubrzo smo izvršili smo kupo-prodaju.

Auto Reno Megan

Pošten i fer otkup svih Renault Megane automobila

Kako znamo da se kod nas vozi veliki broj francuskih automboila, napominjemo još jednom da želimo da otkupimo sve francuske automobile koje nam ponudite. Bez obzira na vrstu, godište ili stanje. Ne u stručavajte se i pozovite naš broj telefona ako želite da prodate svoj polovoni Peugeot.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem