Renault Laguna, 2006. godište, Beograd

prednji prikaz polovnog automobila Renault Laguna

Renault Laguna je automobil koji je proizvodila fabrika automobila Renault, iz Francuske. Model se proizvodio u periodu od 1994. do 2015. godine i to u tri generacije. To je automobil srednje klase, koji je 1994. godine zamenio stari model Renault 21.

Pojavljivao se u različitim tipovima karoserija, odnosno kao hečbek, karavan, kupe i limuzina. Verzije hečbek, karavan i limuzina se pojavljuju sa petora vrata, a kupe sa dvoja. Renault Laguna druge generacije se proizvodio od 2001. do 2007. godine i bila je prvo vozilo dostupno u Evropi koje je na Evropskim testovima sudara postiglo 5 zvezdica.

Vlasnik Renault Laguna-e druge generacije nas je kontaktirao radi prodaje svog automobila. Upoznavanje je teklo uobičajeno, sa kratkim upoznavanjem i predstavljanjem, nakon čega smo na inicijativu vlasnika dogovorili da se nađemo u Beogradu, na opštini Vračar.

Renault Laguna, karakteristike:

  • Godište: 2006. 
  • Karoserija: Limuzina
  • Kilometraža: 261.000 km
  • Menjač: Manuelni 6 brzina
  • Gorivo: Dizel
  • Kubikaža: 1870 cm3
  • Broj vrata: 4/5

Kako je tekao proces otkupa?

Vlasnik Renault Laguna-e nas je kontaktirao putem telefonskog poziva i ubrzo smo se dogovorili da se nađemo u blizini centra grada na opštini Vračar, u Beogradu. S obzirom da vozilo nije bilo registrovano, izašli smo u susret i došli na adresu vlasnika, već sledećeg dana.

Ukratko smo se upoznali sa vlasnikom i sa dokumentacijom za vozilo koju je pripremio, pa smo prešli na pregled automobila i utvrđivanje njegove ispravnosti. Videlo se da je vozilo u dobrom stanju i da je očuvano iako je preko 15 godina staro. 

Obavili smo i kratku test vožnju, koliko nam je to prostor na parkingu dozvoljavao i nakon što je sve prošlo bez većih poteškoća ponudili smo vlasniku cenu od 2.050 evra. Prodavcu je ova cena odgovarala, pa je tako još jedan proces otkupa uspešno zaključen.

Da li i vi planirate da prodate svoj polovni automobil?

Ukoliko vam je potreban otkup automobila, možete nas kontaktirati i uz dobru cenu i naše brzo reagovanje proces otkupa će biti lakši nego ikad.

Već godinama unazad radimo besplatnu procenu vozila, što je naročito interesantno vlasnicima automobila, a mi je kao povoljnost posebno ističemo.

Takođe, još jedna od pogodnosti koje nudimo je otkup svih vrsta vozila bez obzira na njihovo stanje. Budite slobodni da nas pozovete za saradnju, koja će doneti obostranu dobit.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem