Renault Clio, 2004. godište, Beograd

Renault Clio

Renault Clio je je vozilo koji se proizvodi još od 1990. godine od strane francuske fabrike automobila Reno. Druga generacija ovog modela beleži proizvodnju od 1998-2012. godine, a tokom ovog perioda osveženje doživljava 2001. i 2004. godine.

U spektru ponude motora dominirali su mali benzinci 1.2 sa 58 i 75 KS, ali su se u pronašli i oni od 1.4 (75, 95 i 98 KS), 1.6 (90 i 107 KS), 2.0 Clio Sport (169, 174 i 180 KS) i 3.0 (226 i 254 KS). Svoju veliku popularnost je zadobio zahvaljujući jednostvanoj konstrukciji, kao i  komforu prilikom vožnje.

Vlasnik vozila automobila Renault Clio nas je kontaktirao kako bi se detaljnije raspitao oko uslova otkupa. U načelu je naglasio da je vozilo vidno oštećeno, sa nekoliko ogrebotina i havarisanim branikom. Nakon kratkog telefonskog razgovora, lako smo se dogovorili za vreme i mesto sastanka.

Renault clio, karakteristike:

  • Gorivo – dizel
  • Kubikaža – 1487 cm3
  • Pređena kilometraža – 200 000 km
  • Pogon – prednji
  • Broja vrata: 4 / 5
  • Menjač – manuelni

Kako je tekao proces otkupa?

Nakon telefonskog poziva sa vlasnikom Renault Clio automobila, rečeno nam je da je vozilo u srednje havarisanom stanju, zbog čega prodavac nije inicijalno bio siguran da li ćemo pristati na saradnju.

Međutim, mi smo ga razuverili i naglasili da vršimo otkup svih modela vozila, nezavisno od njihovog trenutnog stanja, odnosno od činjenice da li su u pitanju kvalitetni polovnjaci ili oštećena vozila.

Na sastanku smo utvrdili da je vozilo vidno oštećeno – boja je bila skinuta na  zadnjim desnim vratima, primetne su bile ogrebotine na levim prednjim vratima, a tokođe je branik bio havarsian (mrežica na jednom delu je nedostajala).

Sproveli smo i regularnu test vožnju, prilikom koje smo utvrdili da je vozilo ispravno i da su preformanse zadovoljavajuće.

Vlasniku smo ponudili cenu od 1.900 evra, na koju je on i pristao. Isplatu smo izvršili na licu mesta, u punom iznosu, i sa zadovoljstvom zaključili saradnju.

Renault Clio havarisan

Da li vi prodajete svoj polovan automobil?

Ukoliko razmišljate da prodate vaš automobil, naša agencija već dugi niz godina profesionalno vrši otkup automobila, bez obzira na stanje vozila, godište, broj pređenih kilometara ili marke.

Kontaktirajte nas putem telefona ili popunite kratku online formu sa najosnovnijim informacijama vašeg vozila, i mi ćemo vam se javiti u najkraćem mogućem roku!

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem