Renault Clio, 2002. godište, Beograd

bočni prikaz teget automobila Renault Clio

Renault Clio je supermini automobil koji od 1990. godine proizvodi francuska fabrika automobila Renault. Trenutno je aktuelna peta generacija, koja se pojavila u prodaji 2019. godine. Clio je postigao veliki komercijalni uspeh, izuzetno je konkurentan na tržištu i jedan je od najprodavanijih malih automobila u Evropi.

Jedini je automobil, pored Volkswagen-ovog Golf-a, koji je dva puta proglašavan za evropski automobil godine. Zanimljiva činjenica je da se u Japanu prodaje pod nazivom Lutecia, jer japanski proizvođač, Honda, poseduje prava na naziv Clio.

Vlasnik ovog popularnog modela nas je kontaktirao putem telefonskog poziva u pre podnevnim časovima, kako bismo ostvarili saradnju. Prodavac je takođe imao molbu, da ubrzamo proces što je više moguće, jer mu je hitno bio potreban novac, što mo mi i učinili.

Renault Clio, karakteristike:

  • Karoserija: Hečbek
  • Godište: 2002.
  • Kilometraža: 209.000 km
  • Kubikaža: 1461 cm3
  • Snaga motora: 48/65 (kW/KS)
  • Gorivo: Dizel
  • Pogon: Prednji
  • Menjač: Manuelni 5 brzina
  • Broj vrata: 2/3

desni bočni prikaz teget automobila Renault ClioKako je tekao proces otkupa?

 

Pošto je prodavac imao molbu da ubrzamo proces otkupa, mi smo istog dana dogovorili sastanak i izašli na teren, odnosno našli smo se sa prodavcem na beogradskoj opštini Zvezdara. Prodavac nam se zahvalio što smo izašli u susret, pa smo posle kratkog upoznavanja prešli na stvar.

Obavili smo pregled automobila i proverili ispravnost pojedinih komponenti, a odmah zatim seli za volan da obavimo test vožnju. Renault Clio je bio u ne tako lošem stanju, iako je star skoro 20 godina, pa smo ponudili cenu od 1.500 evra.

Prodavac je bio zadovoljan, jer je bez obzira na brzinu kojom je došlo do prodaje, svakako zaradio pristojan iznos u zamenu za svoj automobil. Mi smo takođe bili zadovoljni iz više razloga, a jedan od glavnih bilo je to što smo se našli kao rešenje u kriznom trenutku i bili u situaciji da pomognemo.

Da li je i vama potreban otkup automobila?

Ako posedujete staro vozilo koje želite da prodate i treba vam otkup automobila, kontaktirajte nas i uz dobru cenu možete prodati automobil brzo i lako.

Već godinama unazad vršimo besplatnu procenu vrednosti vozila, što brojni vlasnici vrednuju kao našu najbitniju povoljnost. Pošaljite nam podatke o vozilu, a mi ćemo u najkraćem mogućem roku proceniti vrednost vozila i izvestiti vas o dobijenim rezultatima.

Još jedna od pogodnosti koje nudimo je otkup svih vrsta vozila bez obzira na njihovo stanje. Budite slobodni da nas pozovete za saradnju, koja će doneti obostranu dobit.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem