Renault Clio 1.5 dci, 2001. godište, Kragujevac

Renault Clio

Renault Clio lansiran je još davne 1990 godine, međutim i dan danas važi za jedan od najaktuelnijih i najprodavanijih automobila u Evropi. Jednostavan i kompaktan izgled ovog automobila čine ga idealnim za gradsku vožnju, a vlasnici ovog automobila ističu njegovu izutetnu štedljivost, što je upravo i jedan od razloga zbog čega je tražnja i dan danas za ovim automobilom ogromna.

Iako su se od početka prizvodnje pojavile brojne serije ovog automobila sa kvalitetnijim dizajnom i unapređenim funkcijama samog automobila, model 1,5 dci važi za jedan od najekonomičnijih, odnosno sa najmanjom potrošnjom goriva. Još jedva vrlo značajna prednost ovog modela je to što se vrlo retko kvari.

Vlasnik automobila pronašao nas je putem interneta u kontaktirao nas kako bi dobio detaljnije informacije u vezi sa uslugama koje pružamo. U toku razgovora smo napomenuli da vršimo i besplatnu procenu vrednosti automobila što je vlasniku posebno privuklo pažnju te smo i ugovorili sastanak.

Renault Clio 1,5n dci, karakteristike:

  • Godište: 2001.
  • Gorivo: Dizel
  • Broj sedišta: 5 
  • Boja: tamno plava
  • Menjač: manuelni, 5 brzina
  • Karoserija: hečbek

Kako je tekao proces otkupa?

Vlasnik automobila stupio je u kontakt sa nama jer je na internetu pronašao informaciju da se naša firma bavi otkupom svih mogućih automobila. Potvrdili smo mu ovu informaciju, a zatim i spomenuli da naša firma nudi i mogućnost potpuno besplatne procene vrednosti automobila na šta je vlasnik ostao poprilično iznenađen, budući da ovu uslugu može dobiti potuno besplatno, bez ikakve obaveze.

U toku razgovora stekli smo utisak da je vlasnik i više nego zadovoljan svojim automobilom ali da je jedini razlog prodaje preseljenje u drugu zemlju.

S obzirom da je vlasnik automobila imao brojne obaveze oko selidbe, susret nismo zakazali odmah sutradan kao inače, već tokom vikenda budući da nas je zamolio da to bude vikend jer tada ima najviše slobodnog vremena.

Bez problema izašli smo u susret vlasniku i strpljivo dočekali vikend kada smo se uputili prema vlasniku automobila kako bi mu što više olakšali.

Nismo hteli da gubimo vreme i da zadržavamo ljubaznog mladića već smo odmah krenuli sa radom. Vozilo je bilo u perfektnom stanju, nismo uočili nikakva veća oštećenja, te nam je ostao još samo test vožnje za koji smo verovali da će se pokazati dobro.

Pošto je test vožnje je pokazao odlične rezultate ponudili smo cenu od 1200e, a vlasnik je bio i više nego zadovoljan.

Sav proces oko papipra preuzeli smo na sebe kako bi vlasnika što više rasteretili, a novac dali odmah na ruke.

Automoblil Reno Clio

Da li i vi razmišljate o prodaji svog automobila?

Uvek se trudimo da budemo maksimalno profesionalni i realni u proceni budući da nam je zadovoljstvo klijenta na prvom mestu.

Ukoliko i vi budete razmišljali o prodaji vašeg starog automobila, kontaktirajte nas, a mi vam garantujemo brzu i efikasnu uslugu gde god da se nalazite.

Za otkup vozila nisu potrebni nikakvi posebni standardni – samo je potrebno da nas pozovete, a mi vam garantujemo kvalitet naših usluga.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem