Polovni VW Golf 4 2001. godište iz Novog Sada

Polovni automobil Volkswagen Golf 4

Jedan od najpopularnijih automobila kod ljudi srednje klase, tokom 90-ih godina prošlog i početkom ovog veka, svakako je Golf. U zavisnosti od generacije do generacije, ovaj automobil je gotovo uvek pronalazio put do srca vozača. 

Zbog toga i ne treba da čudi činjenica da često dobijamo upite za otkup baš ovog automobila. Naša agencija se bavi otkupom svih vrsta vozila, pa tako smo rado odgovorili na poziv jednog vlasnika Golf 4 automobila iz Novog Sada, koji je želeo da otkupimo njegov polovni i malo oštećeni automobil. 

Sve detalje otkupa, kao i dogovorenu cenu sa vlasnikom možete pročitati u nastavku teksta!

Karakteristike automobila VW Golf 4 iz 2001. godine

 • Vrsta: hečbek
 • Kilometraža: 210.000 kilometara
 • Motor: dizel
 • Zapremina motora: 1891 cm3
 • Snaga motora: 66/90 (kW/KS)
 • Emisiona klasa motora: Euro 3
 • Automatski menjač: 5 brzina
 • Manuelna klima
 • Broj sedišta: 5 sedišta
 • Broj vrata: 2/3 vrata
 • Neregistrovan
 • Dodatna oprema: airbag za vozača, suvozača i bočni airbag, ABS, ESP, child lock,, kodiran ključ, centralno zaključavanje, daljinsko zaključavanje, blokada motora, branici u boji auta, metalik boja, servo volan, radio CD, tempomat….

Otkup i cena polovnog VW Golf 4 automobila

Mi ne pravimo apsolutno nikakvu razliku u otkupu automobila, ni kada je u pitanju starost, vozno stanje, motor, potrošnja, ali ni popularnost samog modela automobila. Vršimo otkup apsolutno svakog automobila kada nas kontaktirate, i to u veoma kratkom roku.

Ovaj put nam se obratio vlasnik jednog Volkswagen Golf 4 polovnjaka iz 2001. godine. Čovek je drugi vlasnik auta, a kupio ga je pre skoro 15 godina, a automobil ga je dugo vremena poprilično dobro služio i nije imao prevelikih zamerki na njega.

Naravno, sve ima svoj kraj, pa je tako i ovaj automobil odslužio svoje i vlasnik ga izvesno vreme ni ne koristi. Ostao je sentimentalno vezan za svoj auto, pa ga je skoro godinu dana čuvao parkiranog. Shvatio je da to nema smisla i da je najbolje da ga proda, a za brzu i efikasnu prodaju znao je da nema bolje opcije nego da pozove agenciju za otkup polovnih automobila.

volkswagen Golf 4 polovnjak

Vrlo brzo po pozivu smo se zaputili na lice mesta, a nakon brzog pregleda automobila utvrdili smo da je fer cena za otkup polovnog VW Golf 4 automobila iz 2001. godine 1.000 evra. Vlasnik je bio veoma zadovoljan ponudom, te je veoma brzo i lako postignut dogovor.

Fer i pošten otkup Volkswagen automobila

Otkup VW automobila po najpovoljnijoj ceni. Kao što smo već ranije pomenuli na parametre kao što su stanje, kilometraža ili godište obraćamo samo zbog cene, jer bez obzira na sve vršimo otkup polovnih automobila po najadekvatnijim cenama i u najkraćem mogućem roku, a keš dobijate odmah na ruke.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem