Polovni Volkswagen Golf 4 2004. godište iz Beograda

Polovni automobil VW Golf 4

Volkswagen Golf je jedan od najčešće viđenih modela na našim ulicama, a posebno je to bio slučaj u periodu 90-ih godina 20. veka i ranih 2000-ih godina. Međutim i dan danas se modeli ovog nemačkog proizvođača mogu u velikoj meri sresti na putevima u Srbiji, a razlog za tako nešto nije samo u njihovoj povoljnosti i dostupnosti domaćim vozačima, već i u odličnim performansama. 

Našu agenciju za otkup polovnih automobila nedavno je kontaktirao vlasnik jednog VW Golf 4 automobila iz Beograda, sa željom da otkupimo njegov polovni automobil star oko 16 godina. Iako često dobijamo upite za otkup polovnih VW Golf modela, nismo se mnogo dvoumili već smo rado otišli da otkupimo i ovaj auto. 

Karakteristike automobila VW Golf 4 1.9 TDI iz 2004. godine

 • Vrsta: hečbek
 • Kilometraža: 95.000 km
 • Motor: dizel
 • Zapremina motora: 1968 cm3
 • Snaga motora: 140/190(kW/KS)
 • Emisiona klasa: Euro 6
 • Manuelni menjač sa 6 brzina
 • Automatska klima
 • 5 sedišta
 • 4/5 vrata
 • Neregistrovan 
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, bočni airbag, kodiran ključ, ABS, ESP, ASR, centralno zaključavanje, blokada motora, servo volan,

Otkup i cena polovnog automobila Golf 4

Prilikom kontaktiranja naše agencije vlasnik je bio veoma jasan i izričit kada je u pitanju njegov dosadašnji Golf 4 automobil. Veliki ljubitelj Golfova je želeo da pređe na neki drugi Volkswagen model. VW Golf ga je odlično služio godinama, i kako sam ističe odlično se ophodio prema svom vozilu sve vreme dok ga je posedovao. 

Naravno, uvek možemo verovati na reč i to često činimo, ali volimo i da dođemo na teren i besplatno procenimo stanje automobila. Kako zbog želje vlasnika, tako i lične želje da na pravi način ponudimo cenu za otkup polovnog automobila.

Kada smo stigli na adresu vlasnika mogli smo da se uverimo da se radi o modelu koji je u poprilično dobrom stanju, pa nije trebalo mnogo da se razmišljamo i pregovaramo, već smo odmah znali koja je okvirna cena za jedan ovakav model. 

Polovni automobil VW Golf 4

Vlasniku smo predložili otkup polovnog Golfa 4ke po ceni od 1.400 evra, na šta je on bez razmišljanja pristao. Što zbog toga što mu je novac bio potrebna, što zbog toga što je znao da je cena više nego fer.

Fer otkup svih Volkswagen automobila

Volkswagen automobili su jedni od najčešćih vozila koje otkupljujemo u okviru naše agencije za otkup automobila, tako da, ukoliko poželite da prodate svoj Volkswagen automobil ili model bilo kog drugog brenda, budite sigurni da će profesionalci pregledati vaš automobil i ponuditi najbolju cenu za njega. Naravno, isplata novca odmah je zagarantovana.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem