Polovni Seat Ibiza 1.9 TDI 2002. godište iz Obrenovca

seat ibiza

Seat Ibiza zasigurno je najuspešniji i najprodavaniji automobil španske fabrike automobila Seat. Proizvodi se od 1984. godine, a do sada je proizvedeno više od 5 miliona ovih vozila. Od 2017. godine se proizvodi peta generacija ovih vozila, a mi smo nedavno došli u posed jednog modela treće generacije iz 2002. godine.

seat ibiza

Seat Ibiza je tri puta zaredom proglašavan za najbolji supermini automobil, od strane prestižnog britanskog magazina WhatCar. Takođe, proglašen je i za automobil godine 2003. godine, od strane istog časopisa.

Nama se ovaj put ukazala prilika da otkupimo Seat Ibiza 1.9 TDI automobil, a poziv nam je stigao iz Obrenovca. Kako nam je vlasnik odmah saopštio, u pitanju je vozilo koje je oštećeno u poplavama 2014. godine, a s obzirom na to da mi otkupljujemo vozila u bilo kakvom stanju da se nalaze, nismo se mnogo razmišljali i ugovorili smo sastanak sa vlasnikom. U nastavku teksta pročitajte kako je protekao otkup i kakvo je stanje pomenutog vozila.

Karakteristike modela Seat Ibiza 1.9 TDI iz 2002. godine

 • Vrsta: hečbek
 • Kilometraža: 220.000 km
 • Motor: dizel
 • Zapremina motora: 1896 cm3
 • Snaga motora: 74/101 (kW/KS)
 • Emisiona klasa: Euro 3
 • Manuelni menjač sa 5 brzina
 • Broj sedišta: 5 sedišta
 • Broj vrata: 2/3 vrata
 • Automatska klima
 • Registrovan
 • Od dodatne opreme: airbag za vozača i suvozača, bočni airbag, child lock, ABS, ESP, ASR, kodiran ključ, blokada motora, centralno zaključavanje, alarm, putni računar, električni podizači, svetlo za maglu, servo volan, tonirana stakla, sedišta podesiva po visini, radio CD, grejači vetrobranskog stakla.

Otkup i cena Seat Ibiza polovnjaka

Ono što je bitno da napomenemo jeste da je naša praksa da otkupljujemo sve vrste i modele automobila, bez obzira da li se radi o havarisanom ili vozilu koje je u voznom stanju. Jedini razlog zbog kojeg obraćamo pažnju na stanje vozila jeste kako bismo na najbolji mogući način mogli da utvrdimo realnu cenu automobila.

Polovni automobil koji smo ovaj put imali priliku da otkupimo jeste Seat Ibiza 1.9 TDI 2002. godište. Kao što je vlasnik ovog vozila i naveo kad smo se čuli, u pitanju je vozilo koje je oštećeno u poplavi koja je zahvatila Obrenovac 2014. godine. Automobil je i dalje u voznom stanju, ali su njegove performanse značajno umanjene što smo i imali prilke da se uverimo tokom probne vožnje.

Vlasnik je ovaj automobil vozio prethodne 4 godine i iako je ulagao i pokušavao da dovede vozilo u optimalno stanje, tragovi oštećenja su ipak ostali vidljivi. Pre svega tu mislimo na stanje motora, kao i na oštećenu karoseriju, pre svega donji deo.

Nakon svih utvrđenih činjenica o stanju automobila, na obostrano zadovoljstvo, dogovorili smo se sa vlasnikom da je fer cena za otkup Seat Ibiza polovnjaka 1.300 evra. Vlasnik je dobio keš na ruke, koji će mu umnogome olakšati kupovinu novog vozila.

seat ibiza

Fer i pošten otkup Seat Ibiza automobila

Kada želite da prodate svoj automobil po najboljoj mogućoj ceni, u ma kakvom stanju da se nalazi vozilo, a pritom uz najkraći mogući rok, slobodno se obratite nama i mi ćemo sa zadovoljstvom otkupiti vaš automobil.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem