Polovni Seat Ibiza, 2005. godište iz Obrenovca 

Sivi seat ibiza na parkingu

Ibiza je mali model automobila kojeg proizvodi španska kompanije Seat. Još od 1984. ovaj model je najprodavanije vozilo ove firme. Dobio je ime po čuvenom španskom ostrvu i drugi je model koji je Seat nazvao po nekom od španskih gradova, prvi je bio Seat Ronda.  

Seat Ibiza je predstavljen 1984. godine na sajmu automboila u Parizu kao prvi auto kojeg je napravio Seat kao nezavisna kompanija, iako je dizajniran u saradnji sa firmama Porše, Italdizajn i Karmann.

Našu agenciju za otkup polovnih vozila je kontaktirao vlasnik Seat Ibiza modela iz 2005. godine sa upitom da li smo zainteresovani da otkupimo njegovo polovno vozilo. Mi smo se odazvali na poziv i ubrzo nakon toga smo i organizovali sastanak sa vlasnikom, a u nastavku teksta pogledajte detalje otkupa. 

Karakteristike polovnog automobila Seat Ibiza, 2005. godište iz Obrenovca

  • Model: Hečbek 
  • Gorivo: Dizel 
  • Kilometraža: 165.000 km
  • Snaga motora: 55kW 75 KS 
  • Broj vrata: 2/3 
  • Manuelni menjač 

Otkup i cena Seat Ibiza polovnjaka 

Kao što smo ranije pomenuli, Seat Ibiza je najpopularniji model ovog proizvođača. Ovo vozilo je veoma popularno među našim vozačima pa ga i nije teško naći u dobrom stanju što otežava prodaju ovog vozila.

Seat Ibiza se smatra “mlađim bratom” čuvenog Volkswagen Golfa jer se od druge generacije proizvodnje, ovaj model proizvodi po Volkswagen platformi, tehnologiji i delovima

Sivi seat na parkingu

Vlasniku polovnog Seat Ibiza vozila iz Obrenovca, novac je bio potreban u kratkom vremenskom roku pa nije mogao da gubi vreme na pravljenje oglasa. Preko interneta je saznao za našu agenciju za otkup polovnih vozila

Nakon kraćeg razgovora gde smo ga upitali o godištu, kilometraži, generalnom stanju i stanju motora vozila, odlučili smo da pošaljemo ekipu na lice mesta kako bi se dogovorili o ceni. 

Jedno od glavnih načela naše agencije je da vlasnicima uvek ponudimo fer cenu pri otkupu vozila. Kada je naša ekipa otišla u Obrenovac, zatekla je vozilo Seat Ibiza vozilo iz 2005. godine a nakon kraće vožnje, utvrdili smo zadovoljavajuću cenu za obe strane u iznosu od 1900 evra koje smo isplatili u kešu, na ruke

Fer i pošten otkup Seat automobila

Ukoliko i vi u svom posedu imate neko polovno Seat vozilo koje želite da prodate, kontaktirajte nas i mi u roku od 48 sati izlazimo na teren. Bez obzira na godište, vozno stanje ili pređenu kilometražu, na licu mesta ćemo utvrditi realnu cenu za fer i pošten otkup.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem