Polovni Renault Megane 2005. godište iz Beograda

Polovni Renault Megane parkiran na travi pored drveta

Renault Megane (Reno Megan) je jedan od najprodavanijih modela koji su izašli sa trake popularnog francuskog proizvođača automobila. Automobil se proizvodi od 1995. godine, a trenutno je u prodaji četvrta generacija Renault Megane vozila. 

Nama se ovaj put obratio vlasnik jednog Renault Megane 1.5 dci automobila iz Beograda sa željom da otkupimo njegovog polovnjaka. S obzirom na to da smo bili zainteresovani za vozilo, već sutradan smo se uputili na adresu vlasnika kako bismo dogovorili detalje otkupa. 

Karakteristike Renault Megane 1.5 dci iz 2005. godine

 • Vrsta: Hečbek
 • Kilometraža: 212.000 km
 • Motor: dizel
 • Zapremina motora: 1498  cm3
 • Snaga motora: 60/82 (kW/KS)
 • Emisiona klasa: Euro 3
 • Menjač: Manuelni menjač sa 5 brzina
 • 5 sedišta
 • Broj vrata: 4/5 vrata
 • Registrovan
 • Od dodatne opreme: airbeg za vozača i suvozača, servo volan, električni podizači stakla, CD plejer, radio, child lock, centralno zaključavanje, svetla za maglu, putni računar, ABS, ESP, kodiran ključ

Otkup i cena Renault Megane polovnjaka

Ono što je važno u našem poslovanju jeste činjenica da nam nije bitno da li je automobil havarisan ili je u voznom stanju, s obzirom na to da otkupljujemo sve vrste i modele vozila. Stanje automobila nam je bitno samo kako bismo na najbolji mogući način mogli da odredimo otkupnu cenu.

Ovog puta smo imali priliku da otkupimo Renault Megane 1.5 dci iz 2005. godine. Ovaj automobil je veoma popularan i često se može videti na našim ulicama. Sam dizajn automobila je veoma specifičan, mnoge privlači kao takav, dok je drugima pomalo odbojan. 

Polovni automobil Renault Megane

Ipak, dizel motor 1.5 dci je nešto najbolje u ovom automobilu i zbog toga je tako čest izbor vozača. Ovaj agregat se pokazao kao veoma pouzdan i siguran u velikom broju situacija. Takođe, potrošnja je minimalna kada se upari sa karoserijom Renault Megane-a.

Vlasnik je ovog puta želeo da proda automobila zbog kupovine novog automobila. Prvobitno je mislio da neko vreme čuva ovaj automobil kao pomoćni u porodici, ali je ipak shvatio da je preveliki trošak sređivanje i održavanje ovog automobila s obzirom na to da je morao da obavi veliki servis i mnogo popravki.

Pored svih ovih činjenica i utvrđenog stanja vozila, pre svega motora i karoserije, odlučili smo da je fer cena za otkup Renault Megane 1.5 dci polovnjaka iz 2005. godine 1500 evra.

Najpovoljniji otkup Renault Megane polovnih automobila

Ukoliko i vi imate neko polovno vozilo koje želite da prodate, bilo da je reč o havarisanom automobilu ili automobilu koji je u voznom stanju, mi ćemo vrlo rado doći na vašu adresu i dogovoriti se oko cene. Javite nam se, a za vaše polovno vozilo dobićete i više nego realnu i fer cenu, kao i keš odmah na ruke.

Radimo otkup:

Otkup automobila
Otkup polovnih automobila
Otkup havarisanih automobila i vozila
Otkup starih automobila
Otkup automobila na kilo
Otkup vozila
Otkup automobila od stranaca
Otkup automobila Beograd
Otkup automobila mlađih od 5 godina
Otkup automobila starijih od 10 godina
Otkup automobila starijih od 20 godina
Otkup automobila starijih od 30 godina
Otkup neregistrovanih automobila
Otkup registrovanih automobila
Otkup pokvarenih automobila
Otkup automobila sa većim kvarom
Otkup automobila sa manjim oštećenjem